Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

FotoAkadēmija aicina uz lekciju „Žanra portrets"

EasyGet.lv, 17.11.2011. 09:30

FotoAkadēmija aicina uz fotogrāfes Dinaras Nikiforovas lekciju „Žanra portrets". Lekcija notiks FotoAkadēmijā pirmdien, 28. novembrī, no plkst. 18:30 līdz 20:00, informē FotoAkadēmijas pārstāve Inese Katrīna Zača. Dinara stāstīs par īpatnībām, kas jāievēro, lai fotografētu žanra portretu. Lekcija notiks krievu valodā.

Dinara Nikiforova – fotogrāfe, dizainere. Beigusi fizikas-matemātikas fakultāti, paralēli tam ieguvusi pedagoga diplomu. Profesionāli sāka attīstīties kā grafiskais un veb-dizaineris. Grafiku, gleznošanu, interjera dizainu un keramiku apguvusi Latvijas universitātē, Latvijas Mākslas akadēmijā, privātā dizaina skolā un mākslinieka Jurija Fatejeva studijā. Par fotogrāfiju interesējusies kopš bērnības. Iesaistījusies fotoapvienībā „Noosfēra", kura apvieno cilvēkus, kuri aizrāvušies ar māksliniecisko fotogrāfiju. Dinara ir starptautiskās fotogrāfu asociācijas FIAP (Federation Internationale de l'Art Photographique) biedre. Piedalījusies dažādās grupas izstādēs.

Dalība lekcijā, iepriekš reģistrējoties FotoAkadēmijā, ir bezmaksas. Vietu skaits ierobežots! Pieteikties iespējams pa e-pastu: foto@fotoakademija.lv

Lekcija paredzēta kā kursa „Fotografēšanas pamati" iepazīšanās lekcija. Kursā paredzētas 8 nodarbības. Nodarbības sāksies 7. decembrī (18:30 – 20:30) un notiks katru trešdienu FotoAkadēmijā, Dzirnavu ielā 20. Dalības maksa par visu kursu – 167 Ls. FotoAkadēmijas studentiem, tiem, kuri apmeklē kursu divatā, kā arī starptautisko ISIC, ITIC, IYTC un Swedbank ISIC, ITIC, IYTC un Čili picas drauga karšu īpašniekiem tiek piemērota 10% atlaide no kursa cenas.

FotoAkadēmijas foto kursi ir orientēti uz klausītājiem ar atšķirīgu sagatavotības līmeni. Šeit profesionāli fotogrāfi palīdz apgūt teorētiskos aspektus, sniedzot iespēju pārskatīt un papildināt savus priekšstatus par gaismu, krāsu, kompozīciju un žanru. Viņi atklāj savus meistarības noslēpumus, novērtē klausītāju darbus un dod padomus, kā atrast savu, neatkārtojamu ceļu fotogrāfijas pasaulē. Nodarbības pašā Rīgas centrā. Grupās ne vairāk kā 12 cilvēki. Plašāka informācija par kursu programmām, ilgumu un cenu ir pieejama FotoAkadēmijas mājas lapā www.fotoakademija.lv.

Plašāka informācija par kursa programmu ir pieejama mājas lapā: www.fotoakademija.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV