Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Dziedātāja Emi pirms došanās uz Lasvegasu piedāvā dziesmas „Kā sapnī” akustisko versiju

Brigita Zariņa, 23.03.2009. 09:14

Pagājušā gada sākumā dziedātāja Emi piedāvāja radiostacijām dziesmu “Kā sapnī”, kā arī pēc pāris mēnešiem laida klajā dziesmas videoklipu, kura režisors ir Miks Ozoliņš. Lai gan dziesma tiek atskaņota dažādās radiostacijās, jaunā un talantīgā dziedātāja nolēma piedāvāt klausītājiem dziesmas akustisko versiju, kura piešķir tai jaunu skanējumu. Dziesmas mūzikas un vārdu autore ir pati dziedātāja.
Dziedātāja Emi pirms došanās uz Lasvegasu piedāvā dziesmas „Kā sapnī” akustisko versiju

Pēc skaņdarba izlaišanas dziedātāja Emi dosies atpūsties uz Lasvegasu. Daudziem Lasvegasa asociējas ne tikai ar lielo azartspēļu industriju, bet arī ar ātrām precībām un jaunlaulāto paradīzi. Kā zināms, dziedātāja Emi jau sešus gadus ir kopā ar horeogrāfu un uzņēmēju Šonu Ani. Iespējams, pāris savu kopdzīvi nolēmuši reģistrēt oficiāli.

"Mēs abi jau sen plānojam precības, bet tā ir sanācis, ka nav bijis laiks, lai rīkotu kāzas. Nesen atgriezāmies no ceļojuma Nigērijā, kur piedalījāmies Šona jaunākās māsas kāzās. Pēc šīm kāzām nolēmām, ka savas precības vēlamies klusas, kādā salas pludmales krastā. Par pārsteigumu mums pašiem, pavērās iespēja doties atpūsties uz Lasvegasu. Kas zina, iespējams, tur beidzot noslēgsim laulības. Kāpēc gan ne? Kura vieta varētu būt vēl piemērotāka par Lasvegasu laulībām!? Šī pilsēta nekad neguļ un piedāvā visdažādākās izpriecas," savu izvēli pamato dziedātāja.

Emi jeb īstajā vārdā Sarmīte Jerāne ir tikai 23 gadu jauna, bet vokālās dotības dziedātājai ir ieliktas jau šūpulī. Mūzika un dejošana Emi vienmēr ir bijusi pirmajā vietā. Viņa piecu gadu vecumā ieguva pirmo vietu bērnu konkursā „Cālis”, kas tikai nostiprināja pārliecību par nākamās profesijas izvēli. Emi ir mācījusies Jumpravas mūzikas skolā, praksi apguvusi Londonā un Latvijā pie tādiem vokālajiem pedagogiem kā Jolanta Gulbe un Inga Bērziņa.

Agrāk Sarmīte bija dziedājusi grupā „Sister Act”, un ar šo grupu piedalījās „Eirovīzija 2004” nacionālās atlases konkursā. Tika atzīts, ka tieši šai grupai ir bijis vislabākais skatuves šovs. Ir izdots albums „Revolūcija”, kurš ieguva apbalvojumu „Latvijas Mūzikas Gada Balvā” kā labākais deju gada albums.

Dziedātājas lielākais gandarījums bija iespēja strādāt ar slaveno producentu Clive Scott, kurš ir palīdzējis dziesmu tapšanā arī tādi grupai kā „Boyzone” un dziedātājam Ronan Keating, un kopīgiem spēkiem ierakstīt divas dziesmas.

Lejupielādēt dziesmu iespējms: http://www.emimusic.lv/files/emi-ka-sapni-akust.mp3

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV