Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Dziedātāja Emi piedāvā dziesmas “Hit the road Jack” akustisko versiju

Brigita Zariņa, 27.04.2009. 14:51

Konkursam „Jaunais Vilnis” dalību pieteica jauns muzikāls duets – dziedātāja Emi un ģitārists Amigo. Emi stāsta, ka šī ideja radusies abu kopējam draugam, kurš ir pilnīgi pārliecināts, ka abu balsis lieliski skan kopā. Gan Emi, gan Amigo augstu vērtē dziedātāju Reju Čārlzu (Ray Charles), tieši tādēļ tika nolemts izvēlēties dziesmu no viņa zelta fonda kompozīcijām – „Hit The Road Jack”. Lai gan dziesmas autors ir Percy Mayfield, tieši Čārlza unikālais izpildījums padarījis šo dziesmu tik neaizmirstamu. Visiem mūzikas baudītājiem ir iespēja noklausīties dziesmas „Hit The Road Jack” akustisko versiju Emi un Amigo izpildījumā.
Dziedātāja Emi piedāvā dziesmas “Hit the road Jack” akustisko versiju

Rejs Čārlzs ir slavens dziedātājs, pianists un saksofonists, kurš vairāk nekā piecdesmit gadu ilgās karjeras laikā saņēmis 12 «Grammy» balvas. Šis mūziķis pierāda to, ka ticot saviem sapņiem ir iespējams pārvarēt visas grūtības un sasniegt savus mērķus, kā zināms Rejs Čārlzs bērnībā ir zaudējis redzi.

Emi stāsta: „No šī izpildītāja var daudz mācīties. Viņa dziesma „Hit The Road Jack” ir pasaules hīts. Man vienmēr ir bijusi vēlēšanās ierakstīt kādas populāras dziesmas akustisku versiju. Pateicoties konkursam Jaunais Vilnis, man radās šāda iespēja. Es vispār mīlu dziesmas akustiskā pavadījumā, tas piešķir izpildījumam jaunu skanējumu. Pašlaik aktīvi strādāju ierakstu studijā. Esmu nolēmusi pamainīt stilu. Domāju, ka pavisam drīz klausītājiem vērtēšanā tiks nodotas manas jaunākās dziesmas.”
    
Plašāka informācija par dziedātāju Emi, kā arī iespēja apskatīties video un noklausīties dziesmas viņas mājas lapā – www.emimusic.lv


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV