Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

“Prāta Vētra” gatavo īpašu šīsvasaras vienīgo uzstāšanos

Līga Andžāne, 28.05.2009. 09:22

Grupa “Prāta Vētra”, kas 17.jūlijā uzstāsies Positivus festivālā Salacgrīvā, īpaši gatavojas savam vienīgajam šā gada koncertam Latvijā. Festivāla organizatori ir saņēmuši grupas idejas skatuves uzbūvei, un tehniskajā ziņā tā būs krietni iespaidīgāka nekā iepriekšējos festivālos redzētā. Jūnija vidū Prāta Vētra plāno klajā laist jaunu singlu.
“Prāta Vētra” gatavo īpašu šīsvasaras vienīgo uzstāšanos

"Prāta Vētra" savu vienīgo koncertu šovasar izvēlējusies sniegt tieši Positivus festivālā. Kā galvenie mākslinieki “Prāta Vētra” uzstāsies festivāla pirmajā dienā, 17.jūlijā. Grupas uzstāšanās sāksies ap plkst. 23:00 uz festivāla galvenās - TELE2 skatuves.

Šobrīd vēl paturēsim noslēpumā, kā izskatīsies festivāla galvenā skatuve, taču gaismu, skatuves konstrukciju un video instalāciju ziņā tā ievērojami atšķirsies un pārspēs iepriekšējās. Gaismas tehnikas apjoms, ko savā šovā izmantos gan “Prāta Vētra”, gan festivāla otrās dienas galvenais mākslinieks MOBY, būs krietni lielāks un iespaidīgāks nekā iepriekšējos Positivus festivālos redzētais. Precīzāku ieskatu skatuves konfigurācijā sniegsim, kad festivāla tehniskais personāls būs salāgojis šo abu mākslinieku vēlmes.

Positivus festivāls ir lielākais muzikālais pasākums šovasar, kurā piedalīsies virkne lielisku ārzemju un labāko pašmāju mākslinieku piedalīšanos. Festivālā uzstāsies tādas zvaigznes kā MOBY, PRĀTA VĒTRA, SINEAD O’CONNOR, PETER DOHERTY, DZELTENIE PASTNIEKI, THE HOBOS un daudzi citi - kopumā vairāk kā 50 mākslinieki uz vismaz 8 skatuvēm.

Festivāla biļetes nopērkamas “Biļešu Serviss” kasēs. Festivāla divu dienu biļete maksā Ls29, ar vietu telšu pilsētiņā - Ls32,50. Vienas dienas biļete, festivāla apmeklējumam piektdien, 17.jūlijā, kad uzstāsies Prāta Vētra, maksā Ls15. Vienas dienas biļete, kas derīga jebkurā no festivāla dienām pēc izvēles, maksā Ls20. Vienas dienas biļešu skaits ir ļoti ierobežots! Pieejama arī grupas biļete – pērkot piecas biļetes, sesto saņemsiet bez maksas.


POSITIVUS FESTIVĀLA 2009 apstiprinātie mākslinieki:

PRĀTA VĒTRA
MOBY
SINEAD O’CONNOR
PETER DOHERTY
EBONY BONES
THE WHIP
TWO DOOR CINEMA CLUB
THE HAPPY ENDINGS
THE LEISURE SOCIETY
SONS OF NOEL AND ADRIAN
DZELTENIE PASTNIEKI
ZIG ZAG
THE HOBOS
MARTIN CONFUSED
EL MARS
GAUJARTS
MONA DE BO
SATELLITESLV
VOICESKS VOISKA
MARIPOSSA
HOSPITĀĻU IELA

Vairāk informācijas
www.positivusfestival.com

Foto: Nils Vilnis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV