Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

“Rīgas Ritmi” skanēs arī “Zelta Zivtiņas Tunelī”

Ilze Meirupska, 02.07.2009. 16:10

Šo piektdien, 3. jūlijā, Starptautiskā mūzikas festivāla „Rīgas Ritmi” ietvaros “Zelta Zivtiņas Tunelis” (zem 13. janvāra ielas) tiks pārvērsts par ritmiskāko koncertzāli. Šeit laikā no plkst. 13:00 līdz 16:00 ar īpašu radošo talantu koncertprogrammu uzstāsies šova „Latvijas Zelta Talanti” un mūzikas festivāla „Rīgas Ritmi” dalībnieki. Savukārt priekšnesumu starplaikos tuneli pieskandinās un dīdžeja lomā iejutīsies seriāla “Zelta Zivtiņa” varone Jana.
“Rīgas Ritmi” skanēs arī “Zelta Zivtiņas Tunelī”

“Zelta Zivtiņas Tuneli” pieskandinās tik populārie, saksofona, akordeona, bungu, kā arī beat-box ritmi. Tur ar interesantiem priekšnesumiem rīdziniekus un pilsētas viesus priecēs jaunieši no LNT šova „Latvijas Zelta Talanti” 1. un 2.sezonas – brašie bundzinieki no grupas „Drums Clinic”, akordeonists Ņikita Vasiļjevs, neparastās balss īpašniece Evija Misiņa, populārā beat-box grupa „PeR”, kā arī „Rīgas Ritmu” dalībnieki grupa „Siguldas diksilends”.

Savukārt pēc koncerta „Zelta Zivtiņas Tunelī” piektdien laikā no plkst. 16:00 līdz 19:00, kā arī sestdien, 4. jūlijā, no plkst. 11:00 līdz 15:00 Vērmanes dārzā darbosies ZZ fotostudija, kurā būs iespējams nofotografēties kopā ar seriāla “Zelta Zivtiņa” varoņiem, kā arī saņemt jauniešu autogrāfus.

Apmeklētājus gaidīs arī ZZ radošā zvanu toņu darbnīca, kurā kopā ar populāro dīdžeju Krii ikviens varēs izveidot un ierakstīt savu īpašo zvanu toni gan savam, gan drauga mobilajam tālrunim. “Zelta Zivtiņa” parūpējusies arī par pašiem mazākajiem pasākuma apmeklētājiem, aicinot tos iemēģināt roku zīmēšanā uz asfalta, radot jaukus un krāsainus mākslas darbus.

“Zelta Zivtiņas” ritmisko nedēļas nogalē gaidāmi arī dažādi citi patīkami pārsteigumi, kā arī iespējas laimēt pievilcīgas balvas no “Zelta Zivtiņas”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV