Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

"Dirty Deal Cafe" nedēļas nogalē piedāvā "Jairus", Goran Gora un "Very Cool People" un Nepaklausības Svētkus

Kristine Sprice, 21.10.2009. 15:50

22.-24. oktobra nedēļas nogalē Dirty Deal Cafe uzstāsies gan pašmāju mūzikas spīdekļi "Goran Gora" un "Very Cool People", gan ilgi gaidīti ārzemju viesi - apvienība "Jairus" no Lielbritānijas. Turpināsies arī DD Teatro izrāžu parāde ar Elmāra Seņkova režisēto "Klusā daba", kas nule kā piedzīvoja sajūsmas un atzinīgu vārdu piesātinātu pirmizrādi.
"Dirty Deal Cafe" nedēļas nogalē piedāvā "Jairus", Goran Gora un "Very Cool People" un Nepaklausības Svētkus

Garā nedēļas nogale Dirty Deal Cafe sāksies jau šo ceturtdien, 22. oktobrī ar grupas "Jairus" īpašo koncertu. Īpašo tāpēc, ka Lielbritānijas post-rock/hardcore grupa atkalapvienosies koncertam pēc 18 mēnešu ilgas radošās pauzes. Kā apgalvo grupas ģitārists Dans Lukass (Dan Lucas): "Mēs nevaram vien sagaidīt, ko Latvijas publika teiks par mūsu jaunajām dziesmām. Tās ir patiešām skaļas!” Taču grupas līderis piebilst, ka koncertos Liepājā un Rīgā tiks atskaņotas arī daudzas publikai jau labi zināmas kompozīcijas no grupas pirmā albuma. "Jairus" koncertu iesildīs pašmāju apvienības "Das Sonntags Legion” un "Kriegopfer". Ieeja no 21:00, ieejas maksa: Ls 4.

Piektdien, 23. oktobrī Dirty Deal Cafe aicina visus uz nepaklausības svētkiem jeb Platz Für Tanz organizēto "Extremely Misbehaving" festivālu. Kā apgalvo pasākuma organizatori, bērnībā visbiežāk mēs noņēmām stresu, darot nedarbus. Tāpēc izmantosim šo metodi arī tagad un padraiskosimies uz nebēdu kopā ar Electricano, ZaZzy un Kseniu Kamikazu! Ballītes viesus enerģētiski uzlādēs bezmaksas enerģijas dzēriena Rockstar lādiņi un šotiņi no populārākā klubu dzēriena Jägermeister. Lai ballīte nebeigtos arī pēc pirmajiem gaiļiem, apmeklētāji varēs izvēlēties un paņemt līdzi vienu bezmaksas CD ar ballītē spēlējošo dīdžeju miksiem. Par nepaklausības svētku moto izvēlēti vislielākā sapņotāja cilvēces vēsturē - Minhauzena vārdi - "Seja ar gudru izskatu vēl nav prāta pazīme, visas vislielākās muļķības tiek sastrādātas tieši ar šādu sejas izteiksmi. Smaidiet, kungi, smaidiet!” Ieeja no 22:00, ieejas maksa: Ls 3, ar flajeri: Ls 2.

Savukārt 24.oktobrī grupa "Very Cool People" un "Goran Gora" aicina visus uz dubultkoncertu – sadraudzības vakaru "GORAN VERY COOL GORA PEOPLE". Tā kā abu muzikālo projektu dalībnieki ir labi pazīstami un draudzīgi, šajā vakarā arī grupu atbalstītājiem būs lieliska iespēja sadraudzēties savā starpā. To varēs darīt, gan baudot dažādus muzikālus brīnumus un jaunas dziesmas grupu izpildījumā, gan līdz pēdējam viesim dejojot DJ pavadījumā. Ieeja no 21:00, ieejas maksa: Ls 3. Katrs divdesmitais biļetes pircējs dāvanā saņems abu grupu albumus. Biļetes uz koncertu varēs iegādāties pie Dirty Deal Cafe ieejas. VCP draugiem, kas pieteikušies grupas meilinglistei (www.verycoolpeople.org) ieeja ar atlaidi.

Paralēli DD Teatro piedāvā Latvijas Kultūras akadēmijas dramatiskā teātra režijas studenta Elmāra Seņkova oriģināl-dramaturģijas izrādi "Klusā daba" par mīlas daudzstūri un ilgām pēc patiesas un atklātas dzīves. "Tas nav stāsts par laimīgu vai nelaimīgu mīlestību,” ideju atklāja režisors. "Tas ir stāsts par durvīm uz laimi, kuras dažreiz nevaram un nemākam atvērt". Izrāde skatāma piektdien, 23.oktobrī, plkst. 19:00 un sestdien, 24.oktobrī, plkst. 17:00. Biļetes cena: Ls 3 gan Dirty Deal Teatro pirms izrādes, gan iepriekšpārdošanā www.bilesuserviss.lv.

Dirty Deal Cafe adrese: Maskavas 12 / korpuss 2.


Informācija par māksliniekiem:

Jairus: www.myspace.com/jairus
Goran Gora: http://www.myspace.com/gorangora
Very Cool People: verycoolpeople.org
Das Sonntags Legion: http://www.myspace.com/dassonntagslegion
Kriegopfer: http://www.myspace.com/kriegopfer
Electricano: http://www.myspace.com/electricano
ZaZzy: http://www.myspace.com/zazzy2
Ksenia Kamikaza: http://www.myspace.com/kamikaza

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV