Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Nedēļas nogalē "Fonoklubā" viesojās Transleiteris un „Pulsa Efekts”

Jānis Sildniks, 09.12.2009. 21:42

Piektdien, 4. decembrī, Fonoklubs gandrīz plīsa no cilvēku apjoma – visi bija ieradušies vaigā skatīt pēdējā laikā strauju popularitāti guvušo Transleiteri.
Nedēļas nogalē "Fonoklubā" viesojās Transleiteris un „Pulsa Efekts”

Galerijas:

Pēdējais hīts „Seksii Slampa” pēc publikas pieprasījuma tika atkārtots vairākas reizes. Pēc mākslinieku lūguma, skatuve acu mirklī pieplūda ar daiļā dzimuma pārstāvēm, kas nekautrējās paust savu sajūsmu dejas laikā. Ballīte neaprobežojās tikai ar Transleitera sniegumu – to dzīvu līdz rītam uzturēja Dj RadiKālis.

Sestdienā nekas īpašs nebija plānots, taču pasākums izvērtās krietni jauks. Dīdžeja Rofl D uzstāšanos pārtrauca paziņojums, ka negaidīti ir ieradusies labi zināmā perkusionistu apvienība „Pulse Effect” (www.pulse-effect.lv). Ļoti negaidīti, spontāni un pārsteidzoši, taču patīkami! Dzintars Vīksna ar kolēģiem vakara ballītei piešķīla uguni. Pārmaiņas pēc vakara gaitā izklaidējās ne tikai dejotāji un tusētāji, bet arī pats dīdžejs, kas vēlāk ļāva vaļu savām slēptākajām jūtām, atskaņojot ļoti negaidītus skaņdarbus.

Foto: Jānis Vīksna

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV