Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Ārvalstu mediji izrāda interesi par Cūkmena dalību Eirovīzijā

Ilze Meirupska, 19.01.2010. 11:27

Kopš tapis zināms, ka arī Cūkmens iesniedzis savu dziesmu Eirovīzijas Dziesmu konkursa nacionālajai atlasei, tīru mežu aizstāvis nonācis ne tikai Latvijas, bet arī ārvalstu mediju uzmanības lokā. Par Cūkmena dziesmu „Antidraza” atzinīgi raksta Maskavā, Sanktpēterburgā, Kijevā un pat Murmanskā. Tāpat rozā varonis saņēmis zvanu no starptautiskās ziņu aģentūras BBC Anglijā, ar lūgumu komentēt viņa centienus vērst visas pasaules iedzīvotāju uzmanību arvien aktuālajai atkritumu problēmai un mudināt tos aktīvi rūpēties par dabu.
Ārvalstu mediji izrāda interesi par Cūkmena dalību Eirovīzijā

„Milzīgs gandarījums, ka cilvēki novērtē ne tikai manus muzikālos centienus, bet arī ieklausās dziesmas vārdos un uztver tās patieso ideju. „Antidraza” vērš uzmanību nekārtībai, drazām un plastmasas pudelēm, kas kaudzēm krājas mums visapkārt, kā arī aicina saprast, kāda milzīga bagātība ir tīra daba un meži,” stāsta Cūkmens.

Ar dziesmu „Antidraza” jau šobrīd iespējams iepazīties portāla draugiem.lv „Mūzikas” sadaļā, kur radīts īpašs Cūkmena profils. Tajā ikviens var atstāt arī savus komentārus un laba vēlējumus Cūkmena dalībai Eirovīzijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV