Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

„Eirodziesmas 2010” fināla tiešraide – arī internetā

Ieviņa Ancena, 26.02.2010. 14:09

Tikko kļuvis zināms, ka 2010. gada Eirovīzijas dziesmu konkursa Nacionālās atlases jeb „Eirodziesmas 2010” finālu, kas rīt, 27. februārī, plkst. 21:00 risināsies uz Ventspils teātra nama „Jūras vārti” skatuves, tiešraidē varēs vērot ne tikai LTV1 ēterā, bet arī internetā – oficiālajā starptautiskajā Eirovīzijas mājas lapā www.eurovision.tv.
„Eirodziesmas 2010” fināla tiešraide – arī internetā

„Tas nozīmē, ka mūsu finālistu sniegumam līdzi varēs just gan Latvijas, gan ārzemju fani, tostarp mūsu tautieši ārzemēs. Turklāt tas nozīmē, ka dziesma, kas izcīnīs ceļazīmi uz Oslo, lai pārstāvētu Latviju starptautiskajā finālā, vairs nebūs anonīma,” prieku neslēpj Eirovīzijas nacionālās atlases projekta vadītāja Iveta Lepeško telefonsarunā no Ventspils. Viņa kopā ar LTV radošo komandu un visiem konkursa dalībniekiem jau šodien ieradusies pasākuma norises vietā – teātra namā „Jūras vārti”, lai iemēģinātu skaņas un gaismas partitūru, skatuves un scenogrāfijas priekšrocības.

Eirovīzijas dziesmu konkursa uzticamais sadarbības partneris – Ventspils: pilsēta, kas šogad svin 720 gadu jubileju.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV