Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Emi izdod dziesmas “What The F!” deju un klubu versijas

Elīna Sprūde-Nesenberga, 06.04.2010. 17:27

Šonedēļ projekta “Making of Emi” ietvaros dziedātāja Emi publisko dziesmas “What The F!” versijas - deju versija ir paredzēta radio, bet klubu versija - spēlēšanai naktsklubos. Abas dziesmas versijas tiks izsūtītas arī ievērojamākajiem deju mūzikas radio un dīdžejiem. Šo dziesmas versiju tapšanā dziedātāja sadarbojās ar diviem dīdžejiem – Andy Bassland un KJ Young. Mājaslapā esošajā šīs nedēļas dokumentālajā video ir iespējams ar viņiem tuvāk iepazīties. 
Emi izdod dziesmas “What The F!” deju un klubu versijas

Par dziesmas versiju tapšanu Emi saka: „Jau ļoti sen gribēju uztaisīt kādai no savām dziesmām deju versiju un beidzot tas ir noticis. Visa šī sadarbība notika ļoti spontāni un viegli: uzstājoties kādā no Rīgas klubiem, satiku DJ KJ Young, un viņš mani arī iepazīstināja ar DJ Andy Bassland. Tā šī sadarbība sākās. Esmu sapratusi vienu lietu:ja tu tik ļoti kaut ko vēlies, tad tas notiks tieši tad, kad tu to vismazāk gaidi un tas notiks ļoti spontāni un bez grūtībām.”

Dziesmas „What the F!” deju un klubu versijas no šodienas ir pieejama lejupielādei par brīvu dziedātājas mājaslapā emimusic.lv reģistrētajiem lietotājiem. Tāpat arī mājaslapā, kā katru projekta nedēļu, ir pieejams dokumentāls video, kurā var tuvāk iepazīt dziedātāju kā personību.

Atgādinām, ka projekts “Making of Emi” ir ieskaņa  koncerttūrei, kas sāksies augustā un kuras ietvaros dziedātāja uzstāsies ne vien Latvijā, bet arī Lielbritānijā, Īrijā, Zviedrijā, Somijā, Vācijā, Lietuvā un Igaunijā. 

Ja esi Emi fans vai vēlies iepazīties ar viņas daiļradi, apmeklē mājaslapu www.emimusic.lv un reģistrējies. Ja vēlies sekot Emi viņas ikdienas gaitās, apmeklē www.twitter.com/emianimusic un seko!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV