Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

„Randoms Dīvānvakarā"* Nr. 27 viesosies Goran Gora

Kaspars Jansons, 20.09.2010. 16:48

Trešdien, 22. septembrī, plkst, 18:00 Vecrīgā, mūzikas veikalā „Randoms" „Randoms Dīvānvakaru" ietvaros viesosies pašmāju mūziķis Goran Gora, lai ieskandinātu jauno albumu, parunātos par dzīvi, mūziku, pasaules skatījumu.
„Randoms Dīvānvakarā"* Nr. 27 viesosies Goran Gora

Goran Gora debitēja uz Latvijas mūzikas skatuves 2005. gadā. Kopš tā laika viņš ir uzstājies Lielbritānijā, Francijā, Vācijā, Zviedrijā, Brazīlijā, Gruzijā un Igaunijā, kā arī piedalījies SXSW mūzikas konferencē Ostinā, ASV.

2007. gadā Goran Gora kopā ar Kasparu Ansonu (ģitāra), Valteru Sprūdžu (basģitāra) un Edgaru Runci (bungas) nodibināja grupu The Yrs. Šādā sastāvā, piedaloties viesmāksliniekiem frYars (UK), Thomas Denver Jonsson (SWE), Mārai Upmanei – Holšteinei, Ksenijai Sundejevai, Andim Grīvam un Detlefam, ierakstīts albums „Mystyrys Yrs".

Šomēnes radiostacijās sāka skanēt trešais singls no šī albuma - „Distant Light".

Pēc aktīvas koncertu sezonas Goran Gora and The Yrs nolēmuši ieturēt radošo pauzi. Viens no grupas pēdējiem šāgada publiskajiem koncertiem Latvijā gaidāms 24. septembrī Liepājas klubā „Fire Bar". Pēc tam līdz gada beigām plānoti tikai atsevišķi koncerti Igaunijā, Nīderlandē un citur ārpus Latvijas robežām. Goran Gora akustiskā uzstāšanās veikalā Randoms būs viena no pēdējām iespējām vēl šogad satikt mūziķi Latvijā.

Diskogrāfija:
Goran Gora – 2 hands/ 4 songs EP (2006)
Goran Gora – JetLag (2007)
Goran Gora and The Yrs – Mystyrys Yrs (2010)

Resursi internetā:
gorangora.com
myspace.com/gorangora
twitter.com/gorangora
facebook.com/gorangora

Ieeja, tēja - bez maksas!

Bilžu autori:
9341 - Mārtiņš Otto
1366 - Nils Vilnis

* „RANDOMS DĪVĀNVAKARS"
– tā ir iespēja satikt mūziķus dzīvē, sarunas tuvumā, bez žoga un barjeras, stereotipu lauzīšana, jautājumi un atbildes, noklusētā patiesība, mirklis mūzikas, autogrāfs kolekcijai un tā sajūta, ko nevar lejupielādēt!
- Daži no iepriekš dīvānotajiem mūziķiem – Astro'n'out, Igo, Linga, Dzelzs Vilks, Alis P, SPB, Uldis Rudaks, Invasion, Bedwetters (Ee), Gacho, u.c.
- notiek jau 4 gadus un tie ir atjaunota vecā, labā Randoms tradīcija no veikala pirmsākumiem deviņdesmitajos, kad tanī norisinājās preses konferences un albumu prezentācijas vietējiem un ārzemnieku 'grandiem' – Prāta Vētrai, East 17, Igo, Jumpravai, Ēnas, S.P,B., Alis P, Dzelzs Vilks, Gacho, Klāss Vāvere u.c.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV