Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Ar starptautiskām sacensībām tiks atzīmēta Monsterparka pirmā gadadiena

Mikus Ojers, 17.01.2011. 14:06

Ir apritējuši tieši 30 gadi kopš kāds Latvijā iedomājās ar samērā primitīvu skrituļdēli veikt pirmos trikus. Vēlāk arī BMX trases sportisti saprata, ka savus braucamrīkus var izmantot mazliet citiem nolūkiem, un deviņdesmito sākumā tika ievestas pirmās profesionālās skrituļslidas. Katram sporta veidam ir sava izcelsme, tomēr laika gaitā tie visi ir satikušies skeitparkos, kopīgās sacensībās un pasākumos. Ja neskaita dažas paštaisītas konstrukcijas, skeitparku būvniecība Latvijā straujus apgriezienus uzņēma sākot ar 2000.gadu, bet vienmēr palicis aktuāls jautājums – kur braukāt ziemā?
Ar starptautiskām sacensībām tiks atzīmēta Monsterparka pirmā gadadiena

Ja citām nozarēm pārmaiņas nebija labvēlīgas, tad ar angāru atbrīvošanos un nomas cenu kritumu beidzot varēja tapt pirmie nopietnie iekštelpu skeitparki. Arī Monsterparks saprata, ka ir piemērots laiks sākt. Neskatoties uz to, ka jaunieši tagad var sportot visu gadu, 23 dažāda mēroga sacensības un vēl pāris desmiti koncerti, filmu prezentācijas un citi kultūras pasākumi pirmajam gadam ir laba latiņa, lai 2011.gadā sasniegtu jaunas virsotnes.

29.janvārī ar starptautiskām sacensībām atzīmēsim Monsterparka 1.dzimšanas dienu. Pasākumā norisināsies „Nike 6.0" BMX, „BOARDS.LV" skeitborda, „Taktika.lv" inline, „S-Pot" MTB un „Triecienspēka" snovborda sacensības. Mixmaster AG saulainās mūzikas pavadībā sportisti cīnīsies par vērtīgām balvām. Savukārt skeitbordistiem galvenā balva „Simpel Session Hot Ticket" nedēļu vēlāk ļaus vispasaules BMX un skeitborda festivālā Tallinā mēroties spēkiem ar pasaules labākajiem sportistiem no vairāk kā 30 valstīm. Par Simpel Session vari uzzināt – www.simpelsession.com

Un Tev ir ļoti paveicies, ja esi saglabājis Monsterparka atklāšanas pasākuma biļeti, jo tad tev šis 29.janvāra pasākums būs par baltu velti! Vienkārši paņem līdzi veco biļeti un pie ieejas apmaini pret aproci.

Vairāk par MONSTERPARK ANNIVERSARY un par ANNIVERSARY PARTY portālā Draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/monsterparkanniversary
Seko arī: www.twitter.com/skeitparkilv un www.monsterparks.lv

Laiks: 29.janvārī, 15:00.
Norises vieta: Monsterparks, Kroņu iela 13A, Rīga.

Biļetes: Biļešuserviss kasēs no 17.janvāra 10:00 Ls 1,50 (Ls 3,00).

Partneri: STATS Serviss, Holy Baboon Agency (Aģentūra ar stila garšu) un gaismu, skaņu un skatuves iekārtu servisa kompānija RJK.

Sacensības atbalsta: Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, Everest Fresh, Nike 6.0, Triecienspēks, veikali BOARDS.LV, Taktika.lv, Parbmx un S-Pot.

Informē: LNT, Draugiem.lv, Skeitparki.lv, LMK, Platforma.lv, Easyget.lv, ARTETV, Veto Magazine, JURMALAmedia, Rideit.lv, Taktika.lv/jaunumi, Therolling.lv, Skateboarding.lv, Skateboardinfo.lv, Triecienspeks.lv, Rotos.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV