Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

"Skaņu mežā" viesosies DJ Selffish

skanumezs.lv, 20.04.2011. 12:46

Ceturtdien, 21.aprīlī, ar skaistu ambientu mūziku "Skaņu mežā", Miera ielā 12, uzstāsies Latvijas elektronikas veterāns Selffish. Sākums: plkst. 20:00.
"Skaņu mežā" viesosies DJ Selffish

Selffish ir Latvijas elektroniskās mūzikas mākslinieka Andreja Eigus pseidonīms kopš 2002. gada, iezīmējot būtiskas izmaiņas viņa dzīvē. Par galveno iedvesmas avotu, atskaitot saskarsmi ar tuviem cilvēkiem, kļuvuši dažādi ceļojumi un tiem sekojoši ieraksti dabā – cilvēku balsis, vides skaņas un trokšņi, kam vēlāk pievienoti ārkārtīgi melodiski un hipnotizējoši akustisko un elektronisko mūzikas instrumentu skanējumi. Kaisle un daba, mīlestība un sajūtu izpausmes, ēnas un nianses, neatbildēti jautājumi, klavieru minimālisms, riņķveida sarunas, meditatīva pašizpēte, garīgi pārdzīvojumi, strukturālisms un absurds, audio dzeja, saldenskābs džezs un ironiska attieksme pret to visu ir daži no atslēgvārdiem, kas apslēpti Andreja mūzikā. Selffish ir viens no labāk pazīstamajiem Latvijas elektroniskās mūzikas māksliniekiem ārpus tās robežām, viņa skaņdarbi un remiksi ir izdoti uz tādiem pazīstamiem leibliem kā THINNER, NATIVE STATE un THOUGHTLESS. Selffish skaņu celiņi ir izmantoti arī pašmāju un ārzemju animācijas filmās un spēlfilmās.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV