Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Selffish mūzika un Semjona Haņina dzeja Kaņepes Kultūras centrā

EasyGet.lv, 04.07.2012. 11:38

Sestdien, 7. jūlijā, plkst. 21:00 Kaņepes Kultūras centrā norisināsies pasākums „Not Until After", kā ietvaros tiks atskaņoti Selffish mūzikas ritmi apvienojumā ar Semjona Haņina dzejas lasījumiem, informē Kristīne Hlevinska.
Selffish mūzika un Semjona Haņina dzeja Kaņepes Kultūras centrā

Selffish savas melodijas apvieno ar minimālajiem bītiem, lai radītu oriģinālu un organisku skanējumu. Lai pievienotu citu dimensiju savai mūzikai, Selffish izmanto skaņas, kas ierakstītas dabā, iekš-un-ārpus Rīgas, cilvēku balsis, kurām tiek pievienoti melodiski un hipnotizējoši flīģeļa un citu akustisko instrumentu skanējumi. Mūziku raksturo elektroniski veidotas un dzīvās skaņas nevainojama simbioze, ko Selffish sauc par „priekšplāna ambient mūziku".

Recenzents par Haņina dzeju: "Semjona Haņina poētiskajā pasaulē, kurā valda vēlmju šizofrēnija, tik tvanīgi reibinoša, reizēm rodas priekšstats, ka visu apņem vakuums, bezsvara stāvoklis — un rodas jautājums, vai iespējams ieelpot kaut ko tādu, kas nebūtu retināts gaiss, vai iespējams izjust smagmi? Jebkādu — kristīgi misticisku, vai vienkāršu zemes pamatīgumu, kaut ko reālu. Pieskarties, lai pārliecinātos par redzamā taustāmību? Lai nenoticētu, ka viss ir ilūzija, un viss ir relatīvs, bet tik un tā „ilgāk uzkavēties neiespējami".

Ieejas maksa pasākumā – LVL 1,00.

Kaņepes Kultūras centra jaunumi sociālajos tīklos: twitter/ KanepesKC, facebook/ Kaņepes Kultūras centrs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV