Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Evija Smagare sadarbojas ar Goran Gora

Evija Smagare, 27.04.2011. 17:28

Pēc ilgāka pārtraukuma jaunā dziedātāja un dziesmu autore Evija Smagare no Daugavpils, sadarbojoties ar Goran Gora ierakstījusi jaunu radio singlu "This is why we fight".
Evija Smagare sadarbojas ar Goran Gora

Jaunā dziesma atšķiras no iepriekšējiem singliem gan ar savu skanējumu, gan ar tēmu.

Skaņdarba būtība savā ziņā atspoguļo tos daudzos, ne tik priecīgos notikumus pasaulē, kuriem diemžēl bija lemts notikt.

"Dziesma skar globālu tēmu, ietverot sevī pašreiz notiekošās karadarbības un nesaskaņas starp cilvēkiem, kas liek saprast to, ka tieši cilvēks atrodas visu notikumu epicentrā un ir atbildīgs par to sekām", stāsta Evija.

Jāsaka, ka dziesmas skanējumu ir ietekmējusi arī Goran Gora piedalīšanās. Skaņdarbā ir izmantoti elektroniskās mūzikas elementi, kas noteikti padara šo dziesmu pavisam atšķirīgu no tā, ko nācies dzirdēt Evijas izpildījumā agrāk, taču tieši šāds skanējums piešķir dziesmai vajadzīgo noskaņu.

Goran Gora piedalījies dziesmas producēšanā, savukārt skaņas pēcapstrādi veicis Kaspars Ansons. Dziesmas teksta un mūzikas autore ir Evija Smagare.

Šis būs trešais Evijas singls. Līdz šim radiostacijās ir skanējušas divas dziesmas – pirmais singls "1U2me" un "Monday's song", kura savulaik Latvijas radiostaciju topos noturējās vairākus mēnešus.

Foto: Evija Smagare, foto autore Olga Fedjakina

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV