Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Šovakar "Eglē" viesosies Goran Gora

Agris Semēvics, 14.06.2011. 09:50

Šovakar, turpinot RadioSWH raidījuma RadioBihne vasaras sezonu, Brīvdabas atpūtas parkā "Egle" uzstāsies mūziķis Goran Gora.
Šovakar "Eglē" viesosies Goran Gora

Goran Gora mūzikā darbojas kopš 2000. gada, pazīstams kļūstot 2005. gadā ar singlu "Slow Down". Kādā intervijā dziesminieks par sava pseidonīma izcelsmi stāsta: "Pārnestā tulkojumā tas ir augstais kalns, bet tas ir izdomātā valodā. Man reiz bija jāiestudē izrāde par neeksistējošu ciematu, neeksistējošu valodu, neeksistējošiem cilvēkiem... Savu pseidonīmu „Goran Gora" es vienkārši nosapņoju. Ļoti dīvaini, bet tā nu tas bija".

Raidījuma RadioBihne sākums RadioSWH ēterā un klātienē Vecrīgas brīvdabas atpūtas parkā "Egle" ir šovakar plkst. 19:00.

Īsi pēc Goran Gora viesošanās "Eglē" uz RadioBihne skatuves otrdienas muzikālo vakaru turpinās VIA Egle, bet trešdien, no plkst. 20:00 VIA Egle muzicēs kopīgi ar solisti Maiju Gaili.

Sākot ar ceturtdienu 16. jūniju, Brīvdabas atpūtas parkā "Egle" sāksies ielīgošanas pasākumi, par kuriem informācija sekos tuvākajā laikā.

Ieeja uz visiem pasākumiem Brīvdabas atpūtas parkā "Egle" ir bez maksas.

Plašāka informācija par Brīvdabas atpūtas parku "Egle" - www.spogulegle.lv.

Foto: Goran Gora, (c) Agris Semēvics

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV