Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Gruzijā notiks Zigmara Liepiņa skaņdarba pirmatskaņojums

Juris Millers, 26.08.2011. 14:06

Starptautiskā TV konkursa "Golden Talent 2011" laikā Gruzijā, Batumi pilsētā, notiks Zigmara Liepiņa dziesmas "Save Me" pirmatskaņojums - to izpildīs dziedātājs Dāvids Kalandija.
Gruzijā notiks Zigmara Liepiņa skaņdarba pirmatskaņojums

Pirmatskaņojumu veiks 19 gadus jaunais dziedātājs Dāvids Kalandija, kurš ir viens no šī konkursa dalībniekiem. Līdz šim Dāvids ir piedalījies vairākos starptautiskos TV konkursos, tostarp – Krievijas 1. Kanāla konkursā "Minuta Slavi", kurā viņš kā pagaidām vienīgais Latvijas pārstāvis ir spējis iekļūt konkursa superfinālā.

Konkurss "Golden Talent" notiks Gruzijas kūrortpilsētā Batumi un tā rīkotāji šo pasākumu ir iecerējuši kā savu atbildes versiju Jūrmalā notiekošajam konkursam "Jaunais Vilnis" un šogad tajā piedalīsies 25 valstu pārstāvji. Latvijas pārstāvis izpildīs Zigmara Liepina dziesmu "Save Me" un Fredija Merkurija un grupas "Queen" megahitu "Show Must Go On".

Dziesma "Save Me" ir Latvijas klausītājiem labi zināmās kompozīcijas "Ja tu man esi" angļu versija, kurai ir veidota jauna orķestracija. Dziesmas pirmatskaņojumu Gruzijā klātienē veros arī dziesmas autors Zigmars Liepiņš ar dzīvesbiedri Mirdzu Zīveri.

Uz Gruziju Dāvids ir devies ar aviokompānijas "AirBaltic" atbalstu, savukārt ar "Live Riga" atbalstu konkursa laikā tā dalībniekiem un žurnālistiem tiks rīkota Rīgas prezentācija, popularizējot Latvijas galvaspilsētu starptautiskā arenā. Jāatzīmē, ka skatuves tērpus Dāvidam ir veidojis Latvijā pazīstamais modes mākslinieks Daumants Brūniņš, kas līdz šim ir veidojis tērpus TV3 šova "Koru kari" dalībniekiem, Nikolajam Puzikovam, grupai "Eolika" un citiem Latvijas mūziķiem.

TV konkursa "Golden Talent 2011" īpašie viesi šogad būs tādi pasaulē plaši zināmi mūziķi kā "Blue", "Ottowan", u.c., bet konkursu vadīs tādas superzvaigznes kā Amerie, Shontelle un Chris Willis. Konkurss norisināsies no 7. līdz 11. septembrim.

Foto: Dāvids Kalandija. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV