Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pieredzes bagātākās grupas cīnīsies konkursā ImproRoks

EasyGet.lv, 07.11.2011. 09:11

9. novembrī konkursā ImproRoks savā starpā sacentīsies Bildes 2011 jauno grupu un veterānu kopprojektu koncertā spēlējušie „The Highway", Smiltenes puiši „Mākoņstūmēji", kā arī grupa no Liepājas „Hailstone", informē ImproRoks sabiedrisko attiecību koordinatore Anete Ziemele.
Pieredzes bagātākās grupas cīnīsies konkursā ImproRoks

Viens no kolektīviem iegūs ceļazīmi uz konkursa finālu un iespēju cīnīties par konkursa galveno balvu – dziesmas ierakstu profesionālā studijā no "Mārtiņa Freimaņa Fonda". Šajā reizē grūto lēmumu par grupu tālāko likteni pieņems Dzelzs Vilks solists Juris Kaukulis un producents Midis jeb Aldis Zaļūksnis.

Konkurss norisinās katru trešdienu klubā "Pie L Tipa" no 26. oktobra līdz 23. novembrim. Jau zināms, ka finālā uzstāsies un savu labāko sniegumu rādīs grupas "The Aperatif" un "The Blowtorch".

"ImproRoks" sniedz iespēju jaunajām grupām pieteikt sevi plašākai pubikai un saņemt profesionālu Latvijas mūzikas industrijas pārstāvju viedokļus un ieteikumus.

Konkursu atbalstītāji „Mārtiņa Freimaņa Fonds", „Xenia", klubs „Pie L Tipa", veikals „Tava Skaņa", tirdzniecības centrs „Mols", prezervatīvi „Contex", informatīvie atbalstītāji – „Latviešu radio" un draugiem.lv

Vairāk par konkursu www.improroks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV