Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Divas daudzsološas ārvalstu grupas un „Gaserata" koncertēs "Nabaklab"

EasyGet.lv, 24.11.2011. 18:01

Piektdien, 25. novembrī, otro reizi "Nabaklab" uzstāsies pašmāju apvienība „Gaserata", kā arī „The Fictionplay" no Austrijas un Allan Vainola & „The Dreamcatchers" no Igaunijas, informē kluba pārstāvis Edgars Āboliņš. Abas ārvalstu grupas ir pietiekami dažādas, taču katra savās mājās jau sevi pierādījušas un profesionālas mūziķu apvienības.
Divas daudzsološas ārvalstu grupas un „Gaserata" koncertēs "Nabaklab"

„The Fictionplay" mūzika daudziem noteikti asociēsies ar „At The Drive-in" un „Mars Volta" daiļradi un grupas īpašo skanējumu nodrošina vairāki pašdarināti mūzikas instrumenti (tajā skaitā bungas), kas izgatavotas Austrijas mūzikas instrumentu fabrikā, kur strādā divi no četriem „The Fictionplay" dalībniekiem. Latvijā grupa jau pabijusi 2007. gadā, kad vairākos koncertos viņiem pievienojās pašmāju postroka apvienība „Soundarcade".

Allan Vainola ir pazīstams igauņu ģitārists, dziedātājs un komponists. Iespējams, vislabāk viņš zināms alternatīvās un punk mūzikas pazinējiem kā ilggadējs leģendārās igauņu grupas „Vennaskond" ģitārists.

Koncertā uzstāsies arī pašmāju apvienība „Gaserata", kuriem šis būs otrais koncerts "Nabaklab" telpās. DJ zālē spēlēs Kristaps no radio NABA raidījuma „Mūzu muzejs". Pasākuma sākums plkst. 21:00, NABAKLAB atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12.

www.nabaklab.lv
www.thefictionplay.com
www.myspace.com/allanvainola

Foto: Gaserata. Foto (c) Māris Ločmelis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV