Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Īslandiešu grupa GusGus koncertēs Ventspilī

EasyGet.lv, 13.02.2012. 12:20

Viena no zināmākajām Īslandes grupām GusGus jaunākā albuma „Arabian Horse" prezentācijas tūres ietvaros 17. martā koncertēs teātra namā „Jūras vārti", informē SIA „Kurzemes filharmonija" valdes priekšsēdētājs Māris Valtenbergs.
Īslandiešu grupa GusGus koncertēs Ventspilī

Elektroniskās mūzikas grupa GusGus dibināta Īslandē 1995. gadā sākotnēji kā radoša mākslinieku un aktieru apvienība. Tās dalībnieki mainījušies vairākkārt, taču no 2009. gada pamatsastāva trio ir nemainīgs – President Bongo, Biggi Veira un Daniel August. Grupa izdevusi stoņus studijas albumus, pēdējo no tiem „Arabian Horse" 2011. gadā. GusGus mūzika ir eklektiska. Galvenokārt to klasificē kā techno, trip-hop un house, tomēr viņi eksperimentē ar vēl daudz citiem stiliem. Grupas mūziķi ir veidojuši daudzu slavenu mākslinieku dziesmu remiksus, tostarp Björk, Depeche Mode, Moloko un Sigur Rós. Grupas GusGus dzīvā uzstāšanās ir iespaidīga, ko apliecina regulāras viesošanās klubos un koncertu arēnās visā pasaulē.

Biļetes no 13. februāra nopērkamas t/n „Jūras vārti" un visās „Biļešu serviss" kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv.

Papildu informācija: www.jurasvarti.lv un www.gusgus.com.

Foto: GusGus. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV