Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Pieejamas papildbiļetes uz GusGus koncertu Ventspilī

EasyGet.lv, 14.03.2012. 16:15

Tirdzniecībā nonākušas papilbiļetes uz Islandes elektroniskās mūzikas grupas GusGus koncertu. Grupa GusGus sava jaunākā albuma „Arabian Horse" prezentācijas tūres ietvaros sola iespaidīgu audiovizuālo šovu, ko Latvijā prezentēs jau 17. martā Ventspils t/n „Jūras vārti". Koncerta īpašais viesis – dīdžejs Toms Grēviņš.
Pieejamas papildbiļetes uz GusGus koncertu Ventspilī

Grupa GusGus ir viena no mūsdienu novatoriskākajām eksperimentālajām popgrupām, kuras fanu lokā ir daudz atzītu mūziķu – Beks, Madonna, Massive Attack, u.c. Grupa Ventspilī ieradīsies no Lietuvas, kur tā piektdien koncertēs Viļņā, „Teatro Arena". GusGus savā gandrīz 20 gadus ilgajā pastāvēšanas vēsturē ir sniegusi ļoti daudz koncertu visā pasaulē, iedvesmojot un piesaistot daudz klausītāju. Grupas nosaukuma izcelsmei ir vairākas versijas – viena no tām – grupas dalībnieki iespaidojušies no 1974.gadā uzņemtās R.V.Fasbindera filmas „Fear Eats The Soul" galvenās varones – prostitūtas, kad tā, pagatavojusi savam mīļotajam ēdienu kuskusu, amizanti izrunāja to kā „gusgus".

Biļetes uz koncertu pieejamas "Biļešu Serviss" kasēs, cena Ls 12,00.

Vairāk informācijas: www.gusgus.com un www.jurasvarti.lv

Foto: Islandes elektroniskās mūzikas grupa GusGus. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV