Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

"Bubamarā" šonedēļ – Suņa stunda, Gapoljeri un amerikāņu tautas roks

EasyGet.lv, 21.02.2012. 13:25

Audēju ielā 8 piektdien un sestdien skanēs medijroks un komēdijroks pasaules mūzikas kroga apmeklētājiem labi pazīstamu grupu sniegumā, bet ceturtdien viesosies laba folka cienītāju transatlantisks projekts – amerikāņu – nīderlandiešu rokgrupa The Local Talent, informē kroga "Bubamara" programmas menedžeris Mārtiņš Zviedris.
"Bubamarā" šonedēļ – Suņa stunda, Gapoljeri un amerikāņu tautas roks

23. februārī pirms DJ Ma.Be ceturtdienas noskaņu setiem no pulksten 21.30 "Bubamaras" apmeklētājus priecēs grupa The Local Talent, kurā muzicē amerikāņu dziesminieks Maiks Larivē un draugi no Nīderlandes. Viņus iedvesmo folk, country, blues, rhythm and blues, rock and roll un citu mūsdienu amerikāņu tradicionālās mūzikas virzienu mikslis, vienā vārdā dēvēts par americana, Toma Veitsa un Boba Dilana daiļrade.

Piektdien, 24. februārī pulksten 22 uz skatuves kāps roka komedianti no Nacionālā teātra – Gapoljeri (http://muzika.draugiem.lv/gapoljeri): jauno aktieru kolektīvs, kam patīk šokēt un gādāt par vētrainām ballītēm – tādām, kādu Bubamara pieredzēja kroga pirmajā dzimšanas dienā.

Sestdien, 25. februārī, no pulksten 22 no skatuves dzirkstīs "Bubamaras" iecienītās (ko)me(ē)dijroka apvienības Suņa stunda (http://www.draugiem.lv/sunastunda/) vārdiskā asprātība un melodiskā oriģinalitāte. Viņu koncertam šoreiz ir svarīgs papildu iemesls – vijolnieces Dinas vārdadienas pēcburziņš.

Notikumi turpmākajās nedēļās:
piektdien, 9. martā, plkst.22 – Mithokhin's Master Band;
sestdien, 10. martā, plkst.22 – Klibs taurenis;
ceturtdien, 15. martā, plkst.21.30 – Ministry of Echology (Lietuva);
pirmdien, 28. maijā, plkst.20.30 – Ni (Austrija).

Ieeja – bez maksas.

Foto: Grupa The Local Talent. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV