Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Summer Sound Liepāja 2012 uzstāsies Dzeltenie Pastnieki un Jumprava

EasyGet.lv, 20.03.2012. 12:56

Festivālā Summer Sound Liepāja (SSL) 2012 uzstāsies pašmāju grupas Dzelzs Vilks, Pienvedēja Piedzīvojumi, Dzeltenie Pastnieki un Jumprava, informē festivāla pārstāvis Kristofers Knesis.
Summer Sound Liepāja 2012 uzstāsies Dzeltenie Pastnieki un Jumprava

Grupa Dzelzs Vilks, kas nesen svinēja divdesmit gadu jubileju, šā gada sākumā jau sesto reizi saņēma Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvu par labāko rokmūzikas albumu – "Dzīvnieks Pilsētā". Uzstāšanās festivālā solās būt īpaša, jo Summer Sound Liepāja 2012 būs vienīgais šīs vasaras festivāls Latvijā, kurā uz skatuves kāps Dzelzs Vilks. Jau pašlaik tiek gatavota aizraujoša, ausīm un acīm baudāma rokmūzikas izrāde.

Festivālā uzstāsies arī jau astoņpadsmit gadus nemainīgā sastāvā muzicējošā alternatīvā roka/grandža grupa Pienvedēja Piedzīvojumi, kuras pirmais koncerts notika 1994. gadā, tieši Liepājā. Uzstāsies arī leģendārie pašmāju jaunā viļņa un regeja pionieri – Dzeltenie Pastnieki. Atšķirībā no divām iepriekšminētajām, pastniekiem šī būs pirmā uzstāšanās festivālā SSL un pirmā uzstāšanās Liepājā pēdējo piecu gadu laikā. Bet kā muzikāli, tā arī vizuāli iespaidīgu koncertšovu sagatavos pašmāju sintipopa giganti Jumprava, kas februārī priecēja fanus ar itin gaisīgo atgriešanās singlu 'Gaiss'. Arī Jumpravai šī būs pirmā uzstāšanās festivālā SSL.

Festivāls Summer Sound Liepāja ar notiks jau otro gadu, un arī šogad uz vairāk kā piecām, pludmalē un parkā izvietotām skatuvēm, kāps vairāk kā piecdesmit grupu, mākslinieku, dīdžeju un dejotāju – arī šogad pludmalē darbosies Shark deju telts.

Festivāla oficiālajā mājaslapā www.summersound.lv iespējams dzirdēt jau izziņoto mākslinieku mūziku, kā arī saņemt vairāk informācijas gan par māksliniekiem, gan festivāla norisi. Summer Sound Liepāja 2012 vārti šovasar vērsies 6. jūlijā piecos pēcpusdienā, un festivāls turpināsies līdz pat 8. jūlija rītam. Biļetes pieejamas visās Biļešu Servisa kasēs jau šobrīd, to cena ir 12, 14 un 16 lati. Pieejamas arī VIP biļetes – to cena ir 30 lati. Tuvojoties festivālām, ievērojami pieaugs mākslinieku skaits, kā arī biļešu cena.

Foto: Grupa Jumprava. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV