Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Kristaps Pujāts bez „bufetes" nevar

EasyGet.lv, 16.05.2012. 09:33

Trešdien, 16.maijā, kokteiļbārā Red Sun Buffet, Liepājā, Pasta ielā 2, paldies faniem par atbalstu teiks „okartietis" Kristaps Pujāts, informē bufetes mārketinga speciāliste Laura Stūrīte.
Kristaps Pujāts bez „bufetes" nevar

Kamēr mediji vij intrigas un mēģina risināt Pujāta un Sabīnes Berezinas attiecības pēc šova „Okartes skatuve 2" noslēguma, Kristaps ieradies savā dzimtajā pilsētā Liepājā, lai atgūtos pēc šovā aizvadītajiem mēnešiem un ar koncertu kokteiļbārā „Red Sun Buffet" pateiktos saviem faniem par atbalstu. Koncertā izskanēs visas skaistākās un šova skatītāju mīlētākās Kristapa Pujāta sacerētās un izpildītās dziesmas.

Šī gan nav pirmā reize, kad jaunais talants viesojas „bufetē". Pavisam nesen viņš svinēja arī savu dzimšanas dienu un uzstājās kopā ar nu jau „Okartes Skatuve 2" uzvarētāju Mārtiņu Ruski.

Nedēļas nogalē, sestdien, kokteiļbārs „Red Sun Buffet" sāks svinēt zīmola 2 gadu jubileju, kas apritēs nākannedēļ. Tieši pirms diviem gadiem pirmo reizi liepājnieki ieraudzīja stilizēto „bufetes" staraino sauli ar tik ļoti lipīgo nosaukumu „Red Sun Buffet", kas tautā jau iegājusies kā „bufete".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV