Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

"Bubamarā" šonedēļ – KuchenBeat, Laura Lō un roklirika

EasyGet.lv, 16.05.2012. 10:55

Pasaules mūzikas krogā Audēju ielā 8 piektdien gaidāma mūsdienīga, pusakustiska folkmeditācija, piektdien – jandāliņš ska ritmos, sestdien – liriska roka vakars, informē kroga Bubamara programmas menedžeris Mārtiņš Zviedris.
"Bubamarā" šonedēļ – KuchenBeat, Laura Lō un roklirika

Ceturtdien, 17. maijā, no pulksten 21 iknedēļas ...songs I wish I'd writtten (Post Gotye Music Party) dīdžejam Ma.Be pievienosies DJ Dante. Pulksten 21.30 sapņainā un mūsdienīgā folkvakarā savas dziesmas divu ģitāru un balss aranžējumā piedāvās jaunā, bet mediju, klausītāju un koncertrīkotāju jau pamanītā dziesminiece Laura Lō (http://www.draugiem.lv/lauralo/).

Piektdien, 18. maijā, ap pulksten 22 danču vakaru Bubamarā sāks rūdītā ska/ latino huligānu banda KuchenBeat (http://www.draugiem.lv/kuchenbeat) un tupinās DJ Imants Koķis.

Sestdien, 19. maijā, no pulksten 21.30 par rokmūzikas liriskajiem brīžiem sola atgādināt grupa Catherine Band (http://rocklife.lv/cat.html). Viņi klasiskās rokapdarēs piedāvā dziesmas, kuru oriģinālversijas pārstāv dažādas desmitgades un stilus – no septiņdesmito gadu ārtroka līdz 21. gadsimta postpankam. Pusakustisku vakara ievadu sola grupa Skich (http://www.youtube.com/watch?v=NId41JaWXjY) un jestras dejas nakts turpinājumā – DJ Māris Balodis.

Ap pulksten 21 nākamajā dienā visi, kam ir, ko teikt rokimprovizācijas līdzekļiem, aicināti uz džemsesiju, līdzi ņemot ģitāras, bungu vālītes un dziedamās balsis.

Notikumi turpmākajās nedēļās:
piektdien, 25. maijā, plkst.21 – DJ Ma.Be;
sestdien, 26. maijā, plkst.22 – Pööloy Gläänz (Igaunija);
pirmdien, 28. maijā, plkst.20.30 – Ni (Austrija);
piektdien, 1. Jūnijā, plkst.22 – 2tie;
trešdien, 13. jūnijā, plkst.21.30 – Spiritual Seasons (Ukraina);
trešdien, 1. augustā, plkst21.30 – Spiritual Seasons (Ukraina);
piektdien, 31. augustā, plkst.21 – Blueintheface un Ozzmond (Somija).

Ieeja – bez maksas.

Foto: Dziesminiece Laura Lō. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV