Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Koris Kamēr... sniegs nakts koncertu

EasyGet.lv, 01.06.2012. 13:11

Daudzu starptautisku konkursu laureāts, gan Latvijā, gan daudzviet pasaulē mīlētais jauniešu koris Kamēr... mākslinieciskā vadītāja Māra Sirmā un diriģenta Jāņa Liepiņa vadībā šovakar, 1. jūnija vakarā, plkst. 23:00 Jūrkalnes S. Jāzepa Romas katoļu baznīcā sniegs nakts koncertu, informē kora direktore Kristīne Zvirbule.
Koris Kamēr... sniegs nakts koncertu

Šis koncerts aizsāks Jūrkalnes tūrisma sezonas atklāšanas nedēļas nogali, kuras laikā gaidāma plaša pasākumu programma, tostarp arī pludmales sakopšanas talka. Vairāk informācijas http://www.jurkalnesstavkrasts.lv/

Kamēr... mākslinieciskais vadītājs un galvenais diriģents Māris Sirmais atzīst, ka „korim ar Jūrkalni un jūrkalniešiem ir īpašas attiecības jau vairāk kā desmit gadu garumā, jo gadu no gada turp braukdami gan koncertēt, gan kora nometnes rīkojot, šķiet, ka esam pieņemti par savējiem un, neraugoties uz suitu šerpo raksturu, izbaudām īpašu viesmīlību un mīlestību."

Kora Kamēr... izpildījumā skanēs mūzika no kora jaunākajiem projektiem – „Mēness dziesmas", kā arī no pagājušajā nedēļā Liepājā un Rīgā izskanējušās Vasarsvētku programmas.

Foto: Jauniešu koris Kamēr.... Foto (c) Ansis Starks

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV