Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Danceradio.lv gatavo programmu festivālā Shine Café

EasyGet.lv, 29.06.2012. 11:31

Deju mūzikas web-radio un portāls www.DanceRadio.lv gatavo savu programmu festivālam Shine Cafe 2012, kas notiks Liepājā 27. jūnijā. Kopā ar projekta aizsācējiem Bogdan Taran un Max Lomov uzstāsies viesis – Dj Meri no Igaunijas, kā arī Latvijas producents ZaZzy.
Danceradio.lv gatavo programmu festivālā Shine Café

Dj Meri aka Cylon ir puse no Igauņu dueta Rulers of the Deep, grupas Tiger Milk dalībnieks un Tohuwabohu Music šefs. Uzreiz pēc muzikālās izglītības iegūšanas viņš uzsāka darbu radio industrijā, bet savu pirmo singlu „Everything" uz NRK izdeva uzreiz pēc Rulers of the Deep miksētās izlases iznākšanas sērijā „Nite:life". Kopš 2000. gadu vidus viņš izmanto jaunu pseidonīmu Cylon vairāk technoīdu darbu radīšanai. Ar šo vārdu viņš ir izdevis savus darbus un remiksus uz leibliem Honcous Music, Manchester Underground Music, Audio Therapy Records u.c. Galvenie mūzikas stili, no kuriem iespaidojies Dj Meri ir techno un breakbeat, ko pilnībā iespējams sajust viņa skaņdarbos un setos.

www.DanceRadio.lv ir deju web-radio un portāls par deju mūziku, kuru 2010.gadā radīja Bogdan Taran un Max Lomov. Papildus rūpīgi atlasītiem stilīgiem un vadošajiem šī brīža deju mūzikas ierakstiem, ēterā skan radio šovi no dīdžejiem ar pasaules vārdiem, starp kuriem - Jimpster, Pete Gooding, Adam Beyer, Compass-Vrubell, Seamus Haji un citi. Mājas lapā latviešu un krievu valodās regulāri tiek publicētas ziņas, intervijas un ierakstu recenzijas. Viens no portāla recenzentiem DJ ZaZzy.

Shine Cafe ir viens no lielākajiem elektroniskās deju mūzikas festivāliem Latvijā. 27. un 28. jūlijā uz piecām skatuvēm 34 stundu garumā uzstāsies vairāk nekā 40 dīdžeju no dažādām valstīm. Festivālā varēs dzirdēt mūziku techno, house, drum'n'bass, dubstep, funk, reggae un citos stilos. Dienas laikā festivāla teritorijā apmeklētājiem tiks organizētas radošās meistarklases, sporta spēles, kino pie klajas debess, ūdens atrakcijas un citas izklaides. Īpaša uzmanība pievērsta futūristiskām dekorācijām un iluminācijas objektiem. Vairāk informācijas mājas lapā www.shinecafe.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV