Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

„Shine Cafe 2012" sola pārsteigt ar mākslinieku daudzveidību

EasyGet.lv, 13.07.2012. 10:50

28. jūlijā elektroniskās mūzikas festivāla „Shine Cafe 2012" ietvaros promo-leibls „Platz für Tanz" uz vienas no skatuvēm deviņu stundu laikā piedāvās Rossella, Yuka, Didactic Scalica, Oriola 701, Ksenia Kamikaza un Negorod uzstāšanos, informē Nikita Viderkers. Mākslinieki pārstāvēs visus bītu mūzikas veidus - no romantiskās house-mūzikas līdz skarbam techno.

Rossella ir īsta tehno-feja no svelmainās Romas. Viņa jau vairākus gadus ir rezidente Itālijas galvaspilsētas labākajos klubos un veiksmīga mūzikas producente. Viņa sadarbojas ar citiem talantīgajiem tautiešiem, plaši zināmiem ārpus Itālijas robežām, piemēram, Donato Dozzy un Claudio PRC, bet viņas trekus izdod leibli Elettronica Romana, Cyclical Tracks un Aimersse.

Yuka ir dīdžejmeitene un producente no Maskavas, kas visai bieži uzstājas gan starptautiskajos festivālos, gan Eiropas klubos, piemēram, Berlīnes klubā Tresor. Viņas setus raksturo īpašs materiāla smalkums: mūzika ir minimāla un trausla, bet vienlaicīgi ir pilna ar draivu. Viņas kontā ir relīzes leblos Fullpanda un Pro-Tez, bet priekšā — spīdoša tehno-dīvas nākotne.

Levans Lomidze vairāk zināms kā Didactic Scalica. Viņš ieraksta un spēlē delikātu, romantisku, bet tajā pašā laikā arī komplicēto elektronisko mūziku, kurā dominē tehno-ritmi ar tempu ap 124 sitieniem minūtē, dekorētie ar plaša spektra elektronisko skaņu daudzveidīgiem ornamentiem.

Ārzemju viesu setus papildinās spilgtas uzstāšanās no vietējiem smagsvariem. Grupa Oriola 701, kas paspējusi kļūt par vasaras klubu sezonas bumbu, festivālam Shine Cafe 2012 gatavo jaunu programmu ar vēl nekur neatskaņotiem trekiem. Savukārtleibla Platz für Tanz dibinātāja Ksenia Kamikaza uzstāsies kopā ar taustiņinstrumentālistu Negorod. Pēc festivāla tradīcijas viņi sniegs setu no bezkompromisu techno, izrotātu ar improvizētiem sintezatoru melodijām.

Shine Cafe 2012 ir viens no lielākajiem brīvdabas elektroniskās mūzikas festivāliem Latvijā, kur norisināsies 2012. gada 27. un 28. jūlijā Liepājas pludmalē, Kūrmajas prospekta galā. Festivālā piedalīsies vairākas Latvijas promo komandas ar savu skatuves koncepciju un īpašu programmu. Pieci deju laukumi ar profesionālu dīdžeju, vīdžeju, vokālistu un dejotāju piedalīšanos. Tā ir nekomerciāla mūzika, kas atklāj deju stilu visu spektru. Tas ir muzikāls ceļojums uz house, techno, dubstep, drum'n'bass, jungle, funk un citos virzienos. Pat visprasīgākais klausītājs atradīs sev piemērotu ritmu un gūs muzikālu enerģiju. Kopā uzstāsies vairāk nekā 40 dīdžeju no Itālijas, Krievijas, Gruzijas, Lietuvas un Latvijas. Īpaša uzmanība pievērsta futūristiskām dekorācijām un iluminācijas objektiem. Dienas laikā festivāla teritorijā apmeklētājiem tiks organizētas radošās meistarklases, sporta spēles, kino pie klajas debess, ūdens atrakcijas un citas izklaides.

Vairāk informācijas mājas lapā www.shinecafe.lv.

http://www.youtube.com/watch?v=x59Ib8_NLd0

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV