Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Prāta Vētra prezentē jaunu video un izsludina koncerttūres īpašos viesus

EasyGet.lv, 09.07.2012. 09:17

Pirmdien, 9. jūlijā, grupa "Prāta Vētra" socialajā tīkla FACEBOOK izvieto aplikāciju, izsludina konkursu un prezentē jauno videoklipu otrajam singlam "Ko tu vēl domā?" un tā anglisko versiju "Don't You Get It" no albuma "Vēl viena klusā daba/Another Still Life" un izsludina starptautisku konkursu, informē grupas menedžments.
Prāta Vētra prezentē jaunu video un izsludina koncerttūres īpašos viesus

Lai piedalītos konkursā "Prāta Vētras" oficiālajā Facebook lapā www.facebook.com/PrataVetra izvietotajā aplikācijā, ir jāpievienojas grupas sekotājiem, jādalās ar jaunā videoklipa vienu no versijām un jāaizpilda pieteikšanās anketa. Konkursā Latvijas iedzīvotājiem ir iespēja laimēt divas biļetes uz "Prāta Vētra" koncerttūres "Vēl viena klusā daba" noslēguma koncertu Rīgā, 17. augustā, Skonto Stadionā, tikšanos ar grupu pirms koncerta (meet&greet) un dāvanu komplektu ar grupas suvenīriem. Savukārt, vienam uzvarētājam no Amerikas Savienotajām Valstīm, vienam no Krievijas un diviem no citām pasaules valstīm tiks segti arī ceļa izdevumi, viesnīca un organizēta ekskursija pa Rīgu. Mediju sadarbības partneri Latvijā ir radio STAR FM, Amerikā – mūzikas žurnāls Filter un Krievijā – Nashe Radio. Konkurss notiek sadarbībā ar LIVE RIGA, viesnīcu Monika un tūrisma aģentūru Kolumbs. Konkurss ilgs no 9. Jūlija plkst. 9:01 līdz 19. jūlija plkst. 15:59 pēc Latvijas laika.

Videoklips latviešu valodā "Ko tu vēl domā?":



angļu valodā "Don't You Get It":



Ieskats videoklipa veidošanā, ko veidojis Arnis Vītols:



"Prāta Vētras" koncerttūrē "Vēl viena klusā daba", kas norisināsies 28. jūlijā Jelgavā, 3. augustā Ventspilī, 5. augustā Saldū, 10. augustā Valmierā, 12. augustā Preiļos un 17. augustā Rīgā, Skonto Stadionā kā īpašie viesi jeb iesildītāji būs latviešu emocionāli intelektuālā pop-rok grupa "The Sound Poets". Grupas solists Jānis Aišpurs atzīst, ka "būt par iesildošo grupu Prāta Vētras koncerttūrē ir milzīgs, patiess prieks un arī izaicinājums. Ļoti patīkams izaicinājums."

"The Sound Poets" popularitāti ieguva ar singliem "Emīlija" un "Kalniem pāri" kas pagājušā gadā bija vienas no spēlētākajām dziesmām Latvijā. Pašlaik "The Sound Poets" strādā pie jauna materiāla.

Šobrīd uz koncerttūri "Vēl viena klusā daba" pieejamas biļetes stāvvietās Rīgā un Jelgavā par 15 LVL, pārejās pilsētās – 12 LVL. Koncerta dienā stāvvietu biļešu cena Rīgā būs 20 LVL, Jelgavā 18 LVL un pārejās pilsētās – 15 LVL. Biļetes pieejamas www.eKase.lv, t/c Spice tirdzniecības centrā un koncertu norises pilsētu kultūras centros.

Foto: Grupa Prāta vētra. Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV