Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„Origo Summer Stage" stacijas laukumā sagaida „Jaunā viļņa" konkursantus

EasyGet.lv, 12.07.2012. 14:13

Šajā nedēļas nogalē, 14. jūlijā, Rīgā – stacijas laukumā pie "Origo Summer Stage" – ieradīsies starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis" organizatori un konkursanti, informē t/c Origo sabiedrisko attiecību konsultante Madara Laicāne.

Pulksten 12:00 Rīgā no Maskavas ar vilcienu ieradīsies konkursa organizatori un konkursa dalībnieki. Jaunie izpildītāji, kas šogad cīnīsies par „Jaunā viļņa" laureāta titulu, Latvijā tiks sagaidīti pie tirdzniecības centra „Origo" un „Origo Summer Stage" skatuves, uz kuras viņi arī izpildīs festivāla himnu. Sagaidīšanas laikā „Jaunā vilņā" organizatori kopā ar „Origo Summer Stage" organizatoriem 450 m2 plašajā brīvdabas galerijā pie t/c „Origo" atklās arī konkursam „Jaunais vilnis" veltītu izstādi.

Šogad konkursā „Jaunais vilnis" kopumā uzstāsies 16 dalībnieki no 14 dažādām pasaules valstīm - Armēnijas, Baltkrievijas, Itālijas, Izraēlas, Kazahstānas, Kirgizstānas, Ķīnas, Krievijas, Latvijas, Lietuvas, Meksikas, Nigērijas, Somijas un Ukrainas. Jau trešo gadu dalībnieki tiek sagaidīti pie t/c „Origo" un jau otro gadu uz „Origo Summer Stage" skatuves notiks konkursa jauno izpildītāju koncerti – šogad tie plānoti no 24. līdz 29. jūlijam.

Uz sagaidīšanas pasākumu aicināti arī mediji, bet lūgums savu klātbūtni pieteikt, jau sākot no pulksten 11:30 būs iespējams saņemt mediju akreditācijas kartes, kas ļaus fotografēt un filmēt „Origo" un stacijas laukumā.



Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV