Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Origo Summer Stage vasaru pavadīs ar blūza akordiem

Easyget.lv, 28.08.2013. 14:07

Ceturtdien, 29. augustā, plkst. 17:00 noslēgsies vasaras kultūras aktivitāšu centra „Origo Summer Stage” ceturtā sezona, piedāvājot rīdziniekiem un pilsētas viesiem izbaudīt pusotru stundu garu bezmaksas blūza koncertu "Veltījums Muddy Waters simtgadei", ko sniegs grupa Haavisto/Roots Band, informē t/c Origo sabiedrisko attiecību konsultante Madara Laicāne.

Starptautiskā blūza supergrupa Haavisto/Roots Band „Origo Summer Stage” noslēguma koncertā klausītājus iepriecinās ar pusotru stundu garu muzikālu veltījumu mūsdienu blūza "tēvam" Muddy Waters. Speciāli šai programmai mūziķi ir sagatavojuši virkni oriģinālu aranžējumu dziesmām no Muddy Waters zelta repertuāra, kā arī vairākus oriģinālskaņdarbus, ietekmējoties no diženā mūziķa daiļrades. 100% blūzs – garantēts!

Pirms Haavisto/Roots Band skatītājus priecēs grupa „After S…”, kas izveidota šī gada sākumā. Grupas dibinātājs un solists ir Lasha Chkhapelia, kas kopā ar mainīgu mūziķu sastāvu piedāvā indie/alternarīvā roka mūziku.

Vēl šodien ikviens var paspēt uz „Origo Folk” festivālu, kas norisināsies uz „Origo Summer Stage” skatuves no 16:00 – 19:00. Šogad festivālā uzstāsies gan pašmāju perkusionists Nils Īle kopā ar grupu Afroambient, etno-džeza grupa Baraka, postfolkloras grupa Rikši, multiinstumentālists Imants Spīčs un Latvijas labākie jaunie koklētāji Ansis un Rozīte, gan no kaimiņvalsts Igaunijas - grupa Fönix.

„Šī sezona ir bijusi krāsaina un neparastiem koncertiem bagāta. Pašā pilsētas sirdī ir skanējušas gan populārās mūzikas, gan džeza melodijas, kā arī dažādi etnogrāfiskie ritmi. Pavadot vasaru, kas šogad mūs ir lutinājusi ar lielisku laiku, nolēmām sniegt ikvienam iespēju dzirdēt vēl kāda burvīga mūzikas stila – blūza – profesionāļu uzstāšanos. Koncertu kā ierasts varēs baudīt arī kādā no „Origo” āra kafejnīcām,” stāsta t/c „Origo” vadītājs Aleksandrs Ņemirovskis.

Kā ierasts „Origo Summer Stage” arī šovasar piedāvāja iespēju sajust Latvijas festivālu noskaņas īpašos koncertos sadarbībā ar festivāliem “Rīgas Ritmi”, “Saulkrasti Jazz Festival” u.c. Tāpat paralēli koncertiem ir apskatāmas lielformāta foto izstādes 450 m2 plašajā brīvdabas galerijā. Visi pasākumi baudāmi bez ieejas maksas. Plašāka informācija: www.summerstage.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV