Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Klubā Coyote Fly uzstāsies austrālietis Rudy un Rihards Zaļupe

EasyGet.lv, 08.08.2012. 10:53

Sestdien, 11. augustā, „Hennessy Phazing night with Rudy" pasākumā klubā Coyote Fly uzstāsies austrālietis Rudy - pasaules deju mūzikas ģēniju Axvell, Dirty south, TV Rock, Laidback Luke, Bob Sinclar vokālists, informē Kristīne Dombrovska.
Klubā Coyote Fly uzstāsies austrālietis Rudy un Rihards Zaļupe

Pasaulē un Latvijā iecienītākais konjaks Hennessy turpina pērnā gada nogalē notikušā Hennessy Artistry pasākuma uzsākto tradīciju, muzikālā platformā apvienojot izcilus talantus, mūziku, stilus, kultūru, klasiskās un modernās vērtības. Šajā pasākumā kā īpašs pārsteigums gaidāms mūziķa Rudy un Latvijas spilgtākā marimbas un sitaminstrumentu virtuoza – Riharda Zaļupes muzikālais priekšnesums.

Pasākuma organizators un nakts kluba īpašnieks Oskars Skara uzsver: „Rudy unikālā balss ir dzirdama daudzos DJ setos un deju mūzikas apkopojumos visā pasaulē. Daudzpusīgi talantīgajam dziedātājam, komponistam un producentam ir neskaitāmi starptautiski panākumi dažādos mūzikas projektos, iekļūstot Beatport un Aria Club Chart mūzikas topu augšgalos. Mēs turpinām iesākto pasākumu sēriju un piedāvājam visiem Latvijas mūzikas gardēžiem profesionālu sniegumu, kā arī domājam kā regulāri pārsteigt savus klientus – arī šoreiz koncertšova apmeklētājus iepriecinās efektīga skatuve, atvēsinoši Co2 specefekti un lāzerefekti."

Sīkāka informācija par Rudy: http://twitter.com/rudyonline



Foto: Rudy. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV