Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Bubamarā šonedēļ – viesi no Igaunijas un Krievijas

EasyGet.lv, 21.08.2012. 15:13

Koncerti un diskotēkas augusta priekšpēdējā nedēļā pasaules mūzikas krogā Audēju ielā 8 vienlīdz labi ies pie sirds gan klasiska, mūsdienīga roka, gan ethno, ska un reggae cienītājiem, informē kroga Bubamara pārstāvis Mārtiņš Zviedris.

Trešdien, 22. augustā, lustīgu pasaules mūziku Bubamarā spēlēs deju vadītājs Speiss.

Ceturtdien, 23. augustā, Songs I Wish I'd Written (Post Gotye Music Party) ballīti piedāvās DJ Ma.Be.

Piektdien, 24. augustā, krogā spēlēs igauņu rokgrupa Pööloy Gläänz (http://www.myspace.com/pooloymuusika). Viņiem pa spēkam gan liesmainas punk enrerģijas caurstrāvotas himnas, gan bezbēdīgs zaļumballes muzikālais noformējums, kurā ierastie rokgrupas instrumenti sadzīvo ar akordeona skanējumu. Pēc koncerta par dejām visos ritmos un visiem dvēseles noskaņojumiem gādās DJ Mārtiņš Rudzītis.

Sestdien, 25. maijā, gan atsevišķi, gan kopā uz Bubamaras skatuves muzicēs krievu labāko mūsdienu roktradīciju iemiesotāju Čeļabinskas grupas Tomas (http://vk.com/gruppatomas) frontmens Aleksandrs Samoiļenko un vietējā ska/ reggae/ rock'n'roll apvienība SoundReligion (http://muzika.draugiem.lv/sound-religion/).

Ieeja – bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV