Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Bubamarā šonedēļ – jaunie un vecie rokenrola laiki

EasyGet.lv, 18.09.2012. 08:51

Pasaules mūzikas krogā Audēju ielā 8 piektdien uzstāsies somu power-pop/ pop rock apvienība Wedding Crashers, bet sestdien Preslija un Heilija stilā visus dancinās pašmāju Persiku raķetes.
Bubamarā šonedēļ – jaunie un vecie rokenrola laiki

Ceturtdien, 20. septembrī, Songs I Wish I'd Written (Post Gotye Music Party) ballīti piedāvās DJ Ma.Be.

Ja bītli darbotos mūsdienās un spēlētu jautru power-pop/ pop rock, viņus, iespējams, dēvētu par Wedding Crashers (http://weddingcrashersmusic.com/) – somu trio, kas 2009. dzimtenē guva preses ievērību ar uzvarām vairākos jauno rokmūziķu konkursos, 2010. gadā – parakstot līgumu ar Universal Music Finland un tieši pirms gada – izdodot debijas albumu This is What You Wanted. Bubamarā viņi uzstāsies piektdien, 21. septembrī. Pirms un pēc koncerta par tautiskām un roķīgām dejām gādās DJ Speiss.

Sestdien, 22. septembrī, laikus, kas pieder r'n'b, rock'n'roll, Little Ričardam, Elvisam Preslijam, Bilam Heilijam, Čakam Berijam un Badijam Holijam, atmiņā atsauks atraktīvais trio Persiku raķetes (http://www.draugiem.lv/thepeachrockets/) no Kandavas.

Ieeja – bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV