Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Rīgas Domā notiks Anetes Kozlovskas koncerts

EasyGet.lv, 25.10.2012. 13:31

30. oktobrī Rīgas Domu ar sava debijas albuma programmu "Tik daudz" pieskandinās Anetes Kozlovskas jutekliskā balss. Koncerts ir latviešu dziesminieces un sabiedriskās kustības "Mans Doms" veltījums ikvienam, kas dzīvē meklē patiesību, mieru un mīlestību, informē "MansDoms" projekta vadītājs Gatis Vectirāns.
Rīgas Domā notiks Anetes Kozlovskas koncerts

Vasaras beigās Anete – viena no latviešu labākajām un reizē arī nenovērtētākajām mūziķēm – izdeva savu debijas albumu, kas tapis nesteidzīgi un emocionāli – vecākās no tajā iekļautajām dziesmām tapušas pirms 15 gadiem. Jau pirmajos mēnešos ir saņemti atzinīgi novērtējumi un pozitīvas mūzikas kritiķu recenzijas, kas iedrošināja sagatavot koncertprogrammu un sniegt klausītājiem lielisku dāvanu – koncertu Rīgas Domā.

Anete skaidro, kādēļ par koncerta vietu izvēlēts tieši Rīgas Doms: "Katedrāle, kas atrodas Rīgas centrā, vienmēr ir bijusi daļa no mūsu tautas stāsta. Kopā ar kustības "Mans Doms" entuziastiem un dažādiem mūziķiem un māksliniekiem no visas Latvijas Rīgas Doms spēj kļūt par mūsu lielo domu katedrāli. Te ir iespējams satikties un sadzirdēt vienam otru. Man ļoti gribētos pieredzēt, kā latvieši viens otru uzlūko kā ko ļoti vērtīgu un lielu!".

Koncertā Anete izpildīs gan albuma dziesmas, gan skaņdarbus, kas palikuši ārpus tā. Piecpadsmit gadu laikā tapušās dziesmas ir daļa no pašas mūziķes dzīves un sirds, tāpēc koncerts būs emocionāls un īpašs. Katra dziesma ir reāls stāsts par kaut ko piedzīvotu un sajustu – sākot ar pirmo iemīlēšanos un beidzot ar miera, brīvības un patiesas mīlestības meklējumiem.

Intervijā interneta žurnālam "Satori.lv" Anete stāsta, ka šis būs viņas vienīgais lielais koncerts. Pēc viņas vārdiem, Rīgas Doms ir vieta, kur gribas radīt ko lielu un saaicināt kopā visu pavadošo sastāvu.

Koncertā kopā ar Aneti rudens drēgnumu kliedēs pavadošais sastāvs: stīgu kvartets (Agate Burkina, Lija Augstroze, Indra Priede, Jolanta Kanašķe), jauniešu koris "Mūza", bass - Uldis Kozlovskis, bungas - Miķelis Vīte, ģitāra - Jānis Barlo.

Anetes koncerts ir turpinājums šogad aizsāktajai sabiedriskās kustības "Mans Doms" aktivitāšu virknei, kas veicina Doma katedrāles sabiedriskās nozīmes aktualizēšanu ar mūsdienu mūzikas koncertiem: mūziķa Goran Gora koncertu, barikāžu atcerei veltītu koncertu Doma laukumā "Ar Domu par rītdienu" un Raimonda Tiguļa "Ar domu par Ziemeļu skaņu".

Biļetes pieejamas Rīgas Doms kasē un www.eKase.lv. Biļešu cena ir Ls 7, studentiem Ls 5.

Foto: Dziesminiece Anete Kozlovska. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV