Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Dziesminiece Anete dāvina koncerta ierakstu "Tik daudz"

EasyGet.lv, 05.12.2012. 12:12

Koncerta ieraksts tapa 30. oktobrī Rīgas Domā, kur Anete Kozlovska uzstājās ar sava debijas albuma programmu "Tik daudz". Koncerta video ierakstu dziesminiece ir iecerējusi dāvāt ikvienam savas mūzikas cienītājam, informē mūziķes pārstāve Inese Saulāja.
Dziesminiece Anete dāvina koncerta ierakstu "Tik daudz"

"Šādu dāvanu jūs nevarēsiet nopirkt, jo man gribas to jums uzdāvināt. Jums - visiem maniem draugiem un faniem, kas bija kopā ar mani Rīgas Domā, arī tiem, kas gribēja būt, bet netika uz koncertu," ar prieku dalās Anete. "Lai jums šajā Advetes laikā izdodas piedot saviem ienaidniekiem un samīļot tos, kuri ir visdārgākie! Uzdāviniet viens otram to, ko nevar nopirkt veikalos!"

Koncertu noskatīties un izbaudīt vēlreiz tā noskaņu varat draugiem.tv koncertu sadaļā un Anetes Youtube kanālā:

Vasaras beigās Anete izdeva savu pirmo albumu pēc piecpadsmit gadu ilgas dziesmu radīšanas perioda. Savukārt rudens noslēgumā piepildījās vēl viens Anetes sapnis - uzstāties lielākā koncertā Rīgas Domā. Koncertā Anete izpildija gan albuma dziesmas, gan skaņdarbus, kas palikuši ārpus tā. Koncertā kopā ar Aneti piedalījās pavadošais sastāvs - draugi: stīgu kvartets - Agate Burkina, Lija Augstroze, Indra Priede, Jolanta Kanašķe, jauniešu koris "Mūza", bass - Uldis Kozlovskis,bungas - Miķelis Vīte, ģitāra - Jānis Barlo, kā arī Pēteris Ozoliņš un Andra Lejniece.

Anetes koncerts tika rīktos sabiedriskās kustības „Mans Doms" pasākumu ietvaros, kas veicina Doma katedrāles sabiedriskās nozīmes aktualizēšanu ar mūsdienu mūzikas koncertiem.

Foto: Dziesminiece Anete. Foto (c) Andra Lejniece

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV