Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Anete Kozlovska un Lauris Valters uzstāsies pavasara koncertā Lēdmanes dievnamā

easyget.lv, 21.03.2013. 15:00

13. aprīlī plkst. 18.00 Lēdmanes dievnamā notiks trešais koncerts ciklā „Pavasara un ziemas vēstneši”. Pavasara sajūtās un apcerīgā noskaņojumā klausītājus ievedīs Anete Kozlovska un Lauris Valters ar grupu jeb mūzikas projekts „L.V.”.
Anete Kozlovska un Lauris Valters uzstāsies pavasara koncertā Lēdmanes dievnamā

Koncertu cikls Lēdmanes dievnamā aizsākās jau pagājušā gada aprīlī, kad pirmais pavasara vēstnesis bija Kārlis Kazāks. Ziemu un Ziemassvētku laiku ievadīja Goran Gora un Alise Joste.

Nu pienācis laiks jauniem vēstnešiem, no kuriem viena ir Anete Kozlovska. Plašākai publikai viņa kļuva pazīstama kā Kārļa Kazāka koncertu pavadošā balss, kā pagājušā gadā iznākušā debijas albuma „Tik daudz” autore un arī gada nogalē Doma baznīcā notikušā koncerta, kurā prezentēja nesen izdoto albumu, iniciatore un soliste. Anete ceļu līdz pirmajam albumam gāja 15 gadus.

Lauris Valters (tagad muzicē ar skatuves vārdu L.V.) savulaik bija grupas „Ēnas” vokālists. Pagājušā gada nogalē ar grupu muzicējis vairākās Latvijas baznīcās koncertu sērijā „Vieglums neaprakstāms”. Lauris Valters izpilda ne vien savas, bet arī sava tēva Egona Valtera rakstītas dziesmas.

Koncertu ieejas maksa ir ziedojums dievnama uzturēšanai.

Foto: Anete Kozlovska. Publicitātes foto

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV