Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Bubamarā – Puertoriko folks un latviešu acid jazz

EasyGet.lv, 06.11.2012. 08:55

Pasaules mūzikas krogā Audēju ielā 8 novembra otrajā nedēļas nogalē uzstāsies puertorikāņu dziesminieks Džordžijs Vjento un vietējie elektrodžezmeņi S& T Syndicate, informē kroga Bubamara programmas menedžeris Mārtiņš Zviedris.

Trešdien, 7. novembrī, ar akustisku uzstāšanos Bubamarā viesosies puertorikāņu dziesminieks Džordžijs Vjento (http://jorgieviento.com/), kas atkskaņo gan pašsacerētas mūsdienīgas folkdziesmas dzimtajā spāņu valodā, gan pasaules roka/ populārās mūzikas pērles (tajā skaitā arī, piemēram, krievu roka dižgara Viktora Coja sacerējumus). Par iederīgu gaisotni pēc koncerta gādās deju vadītājs Speiss.

Ceturtdien, 8. novembrī, iknedēļas Songs I Wish I'd Written (Post Gotye Music Party) vakaru piedāvās DJ Ma.Be.

Piektdien, 9. novembrī, uz balkan, ska un citām smaidu dejām aicinās DJ ShahS.

Sestdien, 10. novembrī, vienlaikus mierīgu un dejojamu elektronisku džezu (acid jazz/ fusion) piedāvās grupa S & T Syndicate (http://www.draugiem.lv/samptsyndicate/). Par funk& soul dejām pirms un pēc viņu uzstāšanās rūpēsies DJ Ercens.

http://www.youtube.com/watch?v=B9QxGntKdbI&feature=relmfu

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV