Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

"The Sound Poets" albumu izdos "I Love You Records"

EasyGet.lv, 21.12.2012. 10:41

19. decembrī tika parakstīts līgums starp "The Sound Poets" un mūzikas izdevniecību "I Love You Records" par grupas jaunā albuma izdošanu, informē izdevniecības pārstāve Dace Volfa.
"The Sound Poets" albumu izdos "I Love You Records"

Galerijas:

Līguma parakstīšana notika pēc "The Sound Poets" koncerta Vecrīgas bāra "I Love You" deviņu gadu dzimšanas dienas svinībās.

"Lēmums par sadarbību ar „ILY" ir emocionāli racionāls, jo iet ceļu vieniem pašiem nav nedz tik interesanti, nedz arī grupa vienmēr var iespēt visu," stāsta „The Sound Poets" līderis Jānis Aišpurs. „Tamdēļ šāda spēku apvienošana abpusēji nosprausto mērķu sasniegšanas labad šķiet tikai pareiza un loģiska. Turklāt ir ticība un novērtējums „ILY" paveiktajam gan mūzikas izdevniecības lauciņā, gan no gada uz gadu veidojot interesantu un kvalitatīvu muzikālo saturu „ILY" skatuvei festivālā „Positivus"."

„Par mūsu attiecību sākumu var uzskatīt „Positivus 2012" un 19. decembris ir ļoti piemērots datums šo attiecību legalizēšanai," uzskata izdevniecības „I Love You Records" vadītājs Bruno Roze. „Runājot par albumu, šis varētu būt labākais, kas pēdējā laikā ir noticis ar Latvijas populāro mūziku. Man personīgi ir prieks, ka beidzot, līdzās Igaunijas labākajai grupai, nu mēs varam izdot arī Latvijas labāko grupu."

„The Sound Poets" ir daudzsološa Latvijas grupa, kas 2011. gada vasarā tika izveidota uz Jāņa Aišpura (vokāls) un Normunda Lukšas (ģitāra) iepriekšējā muzikālā formējuma „SPB" pamata. Esošie dalībnieki, tai skaitā Undīne Balode (čells), Gints Bīmanis (bass) un Pēteris Lunde (bungas) grupas skanējumu raksturo kā emocionāli intelektuālu poproku.
„The Sound Poets" pieteica sevi ar debijas singlu "Emīlija", kas pagājušā gada vasarā bija viena no spēlētākajām dziesmā Latvijas radiostacijās. Arī grupas nākamā dziesma „Kalniem pāri" turpināja iesākto veiksmes stāstu. Grupas darbību pamanīja un atzinīgi novērtēja ne tikai radio klausītāji, bet arī 21. gadsimta Latvijas slavenākā un mīlētākā grupa „Prāta Vētra", uzaicinot „The Sound Poets" piedalīties Latvijas koncerttūrē "Vēl viena klusā daba".

Mūzikas izdevniecība "I Love You Records" pastāv kopš 2009. gada un līdz šim ir izdevusi Goran Gora, "Mona De Bo", Alises Jostes un "Momend" (Latvija), "Ewert and The Two Dragons", "Sibyl Vane" (Igaunija) un "MaiNekk" (Zviedrija, Igaunija, Dānija) ierakstus.

„The Sound Poets" albuma iznākšana gaidāma 2013. gada sākumā.

Foto: „The Sound Poets" un "I Love You Records" paraksta līgumu. Foto (c) Ingus Bajārs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV