Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Kārlis Kazāks piedāvā otro dziesmu no albuma "Gultnes"

EasyGet.lv, 11.01.2013. 10:34

Šodien ar koncertu Latvijas Nacionālā teātra Lielajā zālē tiek atvērts Kārļa Kazāka trešais dziesmu albums "Gultnes". Jau 12. janvārī to būs iespējams noklausīties mūziķa mājas lapā www.kazaks.lv.
Kārlis Kazāks piedāvā otro dziesmu no albuma "Gultnes"

Albums "Gultnes" kompaktdiska formātā būs pieejams tikai koncerta apmeklētājiem. Albuma izdevējs "Pieraksti" sola, ka arī jauno albumu varēs lejuplādēt elektroniski, un tas būs iespējams jau janvāra mēnesī.

Šodien, atzīmējot albuma atvēršanu, radiostacijām un klausītāju vērtējumam tiek nodota dziesma "Viens vēl slēpjas", kas seko jau iepazītajai "Atstāj mani tepat".

"Par to, kāds ir albums, par ko ir dziesmas, vislabāk spriedīs klausītāji. Manas dziesmas bez klausītāja neskan. Tās var ieskanēties, ievibrēties atvērtās sirdīs. Tie ir mūsu kopēji stāsti vai sarunas," savu darbu raksturo pats autors.

Kārlis Kazākam dziesmas tapšanā ir palīdzējuši Gints Sola, Juris Kroičs, Māris Bīmanis. Ierakstīja un miksēja Gints Sola.

"Man ir paveicies, ka ceļš ir atvedis mani pie brīnišķīgiem mūziķiem. Es baudu katru mūsu kopā muzicēšanas un būšanas mirkli. Mums ir paveicies, ka ap mums ir klausītāji, kas nemeklē gultnes pa kurām plūst, bet paši spēj mūsu mūziku uzņemt sevī, ļauj mums skanēt un plūst," savas sajūtas raksturo dziesmu autors.

Foto: Kārlis Kazāks. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV