Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

„Parára" šopavasar izdos debijas albumu

EasyGet.lv, 22.01.2013. 14:55

Grupas „Parára" pirmo studijas albumu šopavasar laidīs klajā mūzikas izdevniecība „I Love You Records", informē izdevniecības pārstāve Dace Volfa.
„Parára" šopavasar izdos debijas albumu

„Parára" ir latviešu grupa, kas dibināta 2009. gada nogalē. Spēlējot trokšņainu eksperimentālo roku ar postpanka iezīmēm, mūziķi ir apceļojuši Latviju, uzstājušies daudzos klubos un festivālos, izpelnoties publikas ievērību ar entuziasmu un karstasinību.

2011. gadā grupa izveidoja sadarbību ar ģitāristu Edgaru Rubeni un nodeva saviem klausītājiem, kā arī interneta videi videoklipu ar dziesmas „Just a Figure of Speech" priekšnesumu Ģertrūdes ielas teātrī.

Muzikāli „Parára" sevi definē dažādībā – uzburot piesātinātas skaņu ainavas ar neatlaidīgām bungu un sapītām ģitāru partijām, tomēr nebaidās arī norimt un izrādīt ievainojamību un vienkāršību.

Grupas sastāvā ir Kārlis Butins (ģitāra, vokāls, taustiņi), Krists Krievinš (ģitāra), Nauris Vasiļevskis (bass), Jānis Untāls (bungas), Aigars Valdmanis (bungas).

„Parára" pirmais studijas albums „I Love You Records" apgādā nāks klajā šā gada pavasarī.

Foto: Grupas „Parára". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV