Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Parára koncertēs Ģertrūdes ielas teātrī

Easyget.lv, 21.05.2013. 08:59 | komentāri (1)

Eksperimentālā roka grupa „Parára” ar koncertu 30. maijā Ģertrūdes ielas teātrī svinēs sava pirmā albuma izdošanu
Parára koncertēs Ģertrūdes ielas teātrī

„Parára” debijas albums, kuram dots tāds pats nosaukums kā grupai, nāca klajā 7. maijā mūzikas izdevniecības „I Love You Records” apgādā. Maija pirmajā pusē grupa sāka koncertturneju, uzstājoties tuvākajās kaimiņvalstīs, kā arī Polijā un Ungārijā. Pašlaik grupa turpina koncertēt Latvijā un rīdziniekiem grupas priekšnesumu būs iespēja novērtēt 30. maijā Ģertrūdes ielas teātrī, informē „I Love You Records” pārstāve Dace Volfa. Tuvākajā laikā tiks paziņoti koncerta īpašie viesi.

„Parára” ir 2009. gada nogalē Rīgā dibināta eksperimentālā roka un postpanka apvienība. Grupas bagātīgo skanējumu raksturo izveicīgi ritmi un veiksmīgi savītas ģitāru partijas. Lai gan pārsvarā „Parára” priekšnesums ir masīvs, tomēr brīžiem tas kļūst arī trausls un pat sentimentāli ievainojams. Būdams vēl tikai dažas nedēļas jauns projekts, 2010. gadā ansamblis izdeva trīs dziesmu demo EP un sāka bieži koncertēt visā Latvijā.

2011. gadā grupa iemanto ievērību, sadarbojoties ar vairākiem vietējiem mūziķiem, un izveido dokumentālu videoklipu dziesmai „Just a Figure of Speech”. Šajā laikā grupai pievienojas ģitārists Krists Krieviņš un bundzinieks Aigars Valdmanis un, apvienība nolemj veidot pilna garuma albumu, kurā iekļautas tikai jaunas dziesmas un instrumentālas kompozīcijas.

Ieeja koncertā par ziedojumiem (Ls 3) vai ar „Parára” albumu, kuru var iegādāties labākajās mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās, Vecrīgas bārā „I Love You”, kā arī varēs nopirkt Ģertrūdes ielas teātrī pirms koncerta. Koncerta sākums plkst. 20:00.

Vairāk par grupu: www.parara.lv un http://www.facebook.com/pararatheband

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV