Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

309.kabinetā viesosies grupa Parára

Easyget.lv, 14.05.2013. 14:19

Piektdien, 17.maijā plkst.22:00 Radošajā telpā „309.kabinets” (Valkā, Rūjienas 3E, 3.stāvā) Eiropas tūres ietvaros koncertēs pašmāju grupa „Parára”.

Parára ir 2009.gadā nogalē Rīgā dibināta eksperimentāla roka un postpanka apvienība. Grupas bagātīgo skanējumu pirmkārt raksturo izveicīgi ritmi un savītas ģitāru partijas. Lai gan pārsvarā „Parára” priekšnesums ir masīvs, tomēr brīžiem tas kļūst arī trausls un sentimentāli ievainojams.

Būdams vēl tikai dažas nedēļas jauns projekts, 2010.gadā ansamblis izdeva trīs dziesmu demo EP un sāka bieži koncertēt visā Latvijā. 2011.gadā grupa iemanto ievērību, sadarbojoties ar vairākiem vietējiem mūziķiem, un izveido dokumentālu videoklipu dziesmai „Just a Figure of Speech”. Šajā laikā grupai pievienojās ģitārists Krists Krieviņš (Valkas ģimnāzijas absolvents) un bundzinieks Aigars Valdmanis, un apvienība nolēma veidot pilna garuma albumu, kurā būs iekļautas tikai jaunas dziesmas un instrumentālas kompozīcijas.

2013.gada sākumā „Parára”: Kārlis Butins (ģitāra, vokāls, taustiņi), Krists Krievinš (ģitāra), Nauris Vasiļevskis (bass), Jānis Untāls (bungas) un Aigars Valdmanis (bungas), paraksta līgumu ar mūzikas izdevniecību „I Love You Records” par albuma izdošanu. Albums dienas gaismu ierauga maija sākumā.

Ieejas maksa – ziedojums 1,5 LVL.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV