Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Kārlis Kazāks "Gultnes" piedāvā bez maksas

EasyGet.lv, 26.02.2013. 08:52

Kārlis Kazāks savā mājas lapā piedāvā lejuplādēt savu jaunāko albumu "Gultnes", kuru 11. janvārī prezentēja Latvijas Nacionālā teātra Lielajā zālē.
Kārlis Kazāks "Gultnes" piedāvā bez maksas

"Gultnes" kompaktdiska formātā bija pieejamas tikai atklāšanas koncerta apmeklētājiem, bet no šodienas tās pieejamas lejuplādei autora mājas lapā: www.kazaks.lv/gultnes/. Albums gan wav, gan mp3 formātā lejuplādējams bez maksas, vai izvēloties atbalstīt autora dziesmu tapšanu.

Albumā "Gultnes" ir ierakstītas deviņas dziesmas ar Kārļa Kazāka mūziku un vārdiem, studijā tās autoram izkrāsot palīdzējuši Gints Sola, Juris Kroičs un Māris Bīmanis. "Gultnes" ir trešais Kārļa Kazāka solo ieraksts, kas seko albumiem "Uz manām plaukstām" un "16 stundas". Arī iepriekšējie dziesminieka albumi bez atlīdzības lejuplādējami turpat autora mājas lapā. Tikmēr ieraksts "Tēti dzied šūpuļdziesmas", kurā Kārļa Kazāka dziesmas miegam iedziedājuši Latvijā labi zināmi tēti Andris Keišs, Mārtiņš Sirmais, Jānis Jubalts u.c. ir pieejams kompaktdisku formātā Latvijas Pasta lielākajās nodaļās visā Latvijā.

Foto: Kārlis Kazāks. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV