Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Grupa re:public piedāvā jaunā albuma tituldziesmu “Pāri Visam”

easyget.lv, 20.03.2013. 12:45

Grupa re:public ir pabeigusi darbu pie trešā albuma, kurš klajā nāks maijā, un iepazīstina ar albuma vizuālo noformējumu un tituldziesmu “Pāri Visam”.
Grupa re:public piedāvā jaunā albuma tituldziesmu “Pāri Visam”

Albumā ietverti tādi Latvijā jau populāri singli kā „Ak, mana, mana…”, „Darīt šitā? Darīt tā!” (Latvijas Glābējsilīšu himna) un „Es mīlu Tevi, Rīga”, informē mūziķu pārstāve Ance Kolibere.

“Albumu izdot bija plānots jau pagājušā gada nogalē, bet manā ģimenē ienāca cits lolojums, un albuma izdošana tika atlikta uz kādu laiku,” komentē grupas līderis un vokālists Jānis Rībens. Re:public trešā albuma dziesmas atšķiras no iepriekšējo divu albumu dziesmām – tituldziesma veido ļoti labu ieskatu gan albuma kopējā skanējumā, gan atklāj tā tematiku. “Šis ir ļoti īpašs albums. Gan tāpēc, ka ilgi lolots, gan arī tāpēc, ka mums izdevās realizēt daudzas mūsu ieceres. Man liekas, ka šis ir mūsu līdz šim labākais albums,” stāsta Jānis. Albuma tēma ir mīlestība – pret mīļoto cilvēku, bērniem, cilvēku, kas vairs nav tev blakus, tavu dzimto pilsētu, valsti utt.

Dziesma “Pāri Visam”, tāpat kā pārējās jaunā albuma dziesmas, ierakstīta Wolk Recording Studio. “Šis ir pirmais albums, kura veidošanā izdevās sastrādāties ar tik daudziem viesmāklsiniekiem,” stāsta Jānis Rībens. Albumā iekļauto 14 dziesmu ierakstīšanā piedalījās Kurts, Dairis, Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas zēnu koris, Andris Sējāns, daļa Rīgas Ekonomikas Aukstskolas kora. Arī hip-hop mūzikas pārstāvis TC Ceazlin no Lielbritānijas piedalījās, lai kopīgi veidotu Glābējsilīšu himnas anglisko versiju. 

Jau maijā grupa re:public ar jauno koncertprogrammu plāno uzstāties vairumā Latvijas mūzikas klubu. Vasarā grupa plāno piedalīties lielākajā daļā vasaras festivālu, kā arī uzstāties pilsētu svētkos un dažādos koncertos. Īpaši saviem koncertiem grupa izveidojusi video projekcijas, kas priekšnesumu papildina ne tikai ar audiālu, bet arī ar vizuālu baudījumu. Dziesmas “Pāri Visam” vizualizācijas autori ir Ritvars Bluka un Floating Film (Vācija).

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV