Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Grupa re:public izdod trešo albumu “RE:”

Easyget.lv, 24.05.2013. 09:43

Grupa re:public 31. maijā ar koncertu klubā “Četri balti krekli” svinēs trešā studijas albuma “RE:” izdošanu
Grupa re:public izdod trešo albumu “RE:”

Grupa re:public 31. maijā klubā “Četri balti krekli” sniegs pirmo no prezentācijas koncertiem, kur iepazīstinās ar savu jaunāko veikumu – albumu ar mīlestības tēmu “RE:” ar 14 dziesmām, kuru vidū ir jau pazīstamās “Es mīlu Tevi, Rīga”, “Ak, mana, mana…” un “Pāri visam”, informē mūziķu pārstāve Ance Kolibere.

Albuma “RE:” ierakstā grupa sadarbojusies ar vairākiem mūziķiem, kuri albuma skanējumu padarījuši atšķirīgu no iepriekšējiem grupas albumiem. Albuma tapšanā iesaistījušies Kurts, Dairis, Jāzepa Mediņa Rīgas 1.mūzikas skolas zēnu koris, Andris Sējāns, daļa Rīgas Ekonomikas Augstskolas kora un hip-hop mūzikas pārstāvis TC Ceazlin no Lielbritānijas.

“Šis ir mūsu līdz šim labākais albums, tas ir ilgi lolots un ļoti īpašs ikvienam grupas dalībniekam,” par albumu saka grupas līderis Jānis Rībens.

Visas albuma dziesmas ierakstītas Wolk Recording Studio. “RE:” skanējumu ļoti atdzīvina un paspilgtina tā vizuālais noformējums, kā autors ir Krišs Salmanis, kura pašlaik pārstāv Latviju Venēcijas biennālē.

Albumu varēs iegādāties no 31.maija.

Tuvākie prezentācijas koncerti:

  • 31.maijs – klubs “Četri Balti Krekli” Rīgā
  • 6.jūnijs – klubs “Nabaklab”
  • 7.jūnijs – Spice Shopping Festival
  • 8.jūnijs – klubs “Fontaine Palace” Liepājā

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV