Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Jaunā viļņa atmosfēra arī Origo Summer Stage

Easyget.lv, 19.07.2013. 10:42

Starptautiskais populārās mūzikas jauno izpildītāju konkurss „Jaunais vilnis 2013” būs baudāms ne vien Jūrmalā, bet arī galvaspilsētas centrā Stacijas laukumā, pie t/c „Origo” uz „Origo Summer Stage” skatuves, kur norisināsies bezmaksas koncerti.
Jaunā viļņa atmosfēra arī Origo Summer Stage

„Paralēli konkursam Jūrmalā uz „Origo Summer Stage” skatuves Rīgā tāpat kā citus gadus norisinās konkursa jauno izpildītāju koncerti, kas ik gadus pulcē daudz rīdzinieku un pilsētas viesu. Aicinām ikvienu interesentu uz koncertiem arī šajā vasarā – bezmaksas koncerti norisināsies katru dienu līdz pat 28. jūlijam,” stāsta t/c „Origo” vadītājs Aleksandrs Ņemirovskis. Koncertu laikā būs iespējams ne tikai bez maksas redzēt mūziķu uzstāšanās, bet arī iegūt to autogrāfus un kopā nofotografēties. Pērn šo iespēju izmantoja ļoti daudz rīdzinieku, pašā vasaras karstumā pulcējot milzīgus interesentu pūļus. Precīza programma „Jaunā viļņa” koncertiem uz „Origo Summer Stage” skatuves pieejama mājas lapā www.origosummerstage.lv.

Pie „Origo Summer Stage” arī apskatāma konkursam „Jaunais vilnis” veltīta izstāde – to atklāja konkursa „Jaunais vilnis 2013” ģenerāldirektors Aleksandrs Rumjancevs kopā ar „Linstow Center Management” tirdzniecības centru komercdirektori Eviju Majevsku šī gada konkursantu sagaidīšanas pasākumā pie t/c „Origo”. Fotoizstādi, kurā aplūkojami iepriekšējo gadu konkursu mirkļi, ikviens var bez maksas aplūkot jebkurā diennakts laikā 450 kvadrātmetrus plašajā brīvdabas galerijā līdz pat 4. augustam.

Šogad konkursā „Jaunais vilnis” kopumā ir pārstāvētas 12 dažādas valstis – Latvija, Krievija, Armēnija, Vjetnama, Vācija, Ukraina, Azerbaidžāna, Kazahstāna, Kirgīzija, Gruzija, Indonēzija un Kuba.

Video no "Jaunā Viļņa" sagaidīšanas pasākuma:

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV