Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Sākas „Jaunā viļņa” koncerti uz „Origo Summer Stage”

Easyget.lv, 23.07.2013. 11:17

Starptautiskais populārās mūzikas jauno izpildītāju konkurss „Jaunais vilnis 2013” jūlijā būs baudāms ne vien Jūrmalā, bet arī galvaspilsētas centrā Stacijas laukumā, pie t/c „Origo” uz „Origo Summer Stage” skatuves, kur norisināsies bezmaksas koncerti.

„Paralēli konkursam Jūrmalā, uz „Origo Summer Stage” skatuves Rīgā tāpat kā citus gadus norisinās konkursa jauno izpildītāju koncerti, kas ik gadus pulcē daudz rīdzinieku un pilsētas viesu. Aicinām ikvienu interesentu uz koncertiem arī šajā vasarā – bezmaksas koncerti norisināsies katru dienu līdz pat 28.jūlijam. Turklāt ikviens tiek aicināts ērti iekārtoties kādā no vasaras kafejnīcām un ļauties "Jaunā Viļņa" iepriekšējo gadu izpildītāju priekšnesumiem,” stāsta t/c „Origo” vadītājs Aleksandrs Ņemirovskis.

Šodien – 23.jūlijā – uz „Origo Summer Stage” skatuves uzstāsies laureāte no Latvijas – Inese Dumpe. Trešdien, 24.jūlijā Karīna Hvoiņickaja, kas 2008.gadā kļuva par bērnu konkursa "Jaunais vilnis" finālisti, bet ceturtdien uz „Origo Summer Stage” skatuves kāps „Bērnu jaunais vilnis” pārstāvis jaunais dziedātājs Pāvels Artjomovs no Maskavas. 26. jūlijā uzstāsies Liza Puris no Maskavas, kas 2012. gadā kļuva par bērnu konkursa „Jaunais Vilnis” uzvarētāju, savukārt sestdien uzstāsies Agate, kas 2011. gadā kļuva par bērnu konkursa "Jaunais vilnis" finālisti. 28. jūlijā koncertēs dziedātāja Liene Candy. Koncertu laikā būs iespējams ne tikai redzēt mūziķu uzstāšanās, bet arī iegūt autogrāfus un kopā nofotografēties. „Jaunā viļņa” programmā ir iespējamas izmaiņas, sekojiet līdzi informācijai mājas lapā www.origosummerstage.lv.

Pie „Origo Summer Stage” arī apskatāma konkursam „Jaunais vilnis” veltīta izstāde – to atklāja konkursa „Jaunais vilnis 2013” ģenerāldirektors Aleksandrs Rumjancevs kopā ar „Linstow Center Management” tirdzniecības centru komercdirektori Eviju Majevsku šī gada konkursantu sagaidīšanas pasākumā pie t/c „Origo”. Fotoizstādi, kurā aplūkojami iepriekšējo gadu konkursu mirkļi, ikviens var bez maksas aplūkot jebkurā diennakts laikā līdz pat 4. augustam. Tāpat ikvienam der izmantot iespēju, nofotografēties uz deviņus metrus platā interaktīvā un izglītojošā dizaina objekta „Saules Pulkstenis – Origo Universi”, kā to izdarīja visi konkursa „Jaunais vilnis 2013” dalībnieki. Plašāka informācija par dizaina objektu šeit: http://www.origo.lv/lv/aktualitates/jaunumi/id/10888/dizaina-objekts-origo-universi

Video no „Jaunā Viļņa” sagaidīšanas pasākuma:

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV