Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Koru Kari 2 ir sākušies

Marta Zandersone, 14.09.2009. 12:47

Vakar Koru Kari 2 dalībnieki bija parūpējušies par skanīgiem, krāšņiem un patiesi aizraujošiem priekšnesumiem! Astoņi vienreizēji, radoši un dzīvespriecīgi kori uzsākuši cīņu par 15 000 eiro no DnB Nord bankas! Īstā spēkošanās ir sākusies un jau nākamajā reizē kādam no koriem šovs būs jāpamet.. Sekojiet Koru kari 2 jau 27.septembrī 20:40 TV3!
Koru Kari 2 ir sākušies

Vakar Koru Kari 2 dalībnieki TV3 skatītājus pārsteidza ar skanīgām dziesmām un pārdomātiem priekšnesumiem! Skatītājus sveica un iepriecināja Ieva Kerēvica un Madonas Zaļais koris, Aigars Grāvers un Jēkabpils zilās krāsas koris, Žoržs Siksna un Jelgavas Tirkīza krāsas koris, Andris Ērglis un Liepājas violetās krāsas koris, Ilona Bagele un Preiļu rozā krāsas koris, Jolanta Gulbe un Rīgas sarkanais koris, Liene Šomase un Valmieras dzeltenais koris un Ingus Ulmanis un Cēsu baltais koris.

Ko vakar dzirdējām?!

Kā pirmie vakar uzstājās Madonas zaļais koris ar burvīgo vadītāju Ievu Kerēvicu, kuri izpildīja dziesmu Vēl nav par vēlu. Pēc viņiem uz skatuves kāpa Liepājas violetais koris Andra Ērgļa vadībā, kuri izpildīja dziesmu, kas ieguvusi radio lielākā hīta titulu un citas nozīmīgas balvas - Ripoja akmens. Jāatzīst, ka priekšnesums bija ļoti pārdomāts un vienlaikus arī sirsnīgs. Nākamie šajā vakarā bija Preiļu rozā koris ar virsvadītāju Ilonu Bageli, koris izpildīja dziesmu Nespēju aizmirst. Pēc tam skatuvi ieņēma Valmieras Dzeltenais koris un tā zvaigzne Liene Šomase, kuri dziedāja Klauns. Kā piektie vakar uzstājās Jēkabpils kora dalībnieki Aigara Grāvera vadībā, kuru izpildījumā skanēja slavenā un liriskā dziesma Dūdieviņš. Koru Kari 2 nākamais dalībnieks bija Žoržs Siksna un viņa Jelgavas Tirkīza krāsas koris, kuri pieteicās ar dziesmu Muļķe sirds. Bet Cēsu koris, kurš uzstājās nākamais, par savu devīzi izvēlējies Būs jau labi! Vakar šovu noslēdza šarmantā Jolanta Gulbe un viņas vadītais sarkanais Rīgas koris ar dziesmu Sveiciens dienai.

Īpašo viesu dāvana

Katrā šova reizē TV3 studijā viesosies īpašie viesi - Latvijā pazīstami un iemīļoti komponisti kopā ar tikpat zināmiem mūziķiem, kuri kopā ar Koru kari 2 dalībniekiem izpildīs kādu dziesmu. Vakar TV3 skatītājus ar dziesmu Taisnība priecēja dziedātāja Amber, kuru pie klavierēm papildināja komponists Jānis Lūsēns.

Bargā žūrija

Skanīgos un radošos korus ik svētdienu vērtēs barga žūrija trīs cilvēku sastāvā un vakar tās sastāvā bija pasaulslavena operdziedātāja Inese Galante, dramaturgs, radio Star FM raidījuma Zoopasta režisors Kārlis Anitēns un diriģents, Dziesmu svētku virsdiriģents Ints Teterovskis, kurš šajā gadā būs šova pastāvīgais žūrijas viesis. Žūrija dalībnieku sniegumu vērtēs 10 ballu sistēmā, bet uzticamie skatītāji atbalstu izteiks telefona balsojumā vai ar īsziņu starpniecību. Vērtējumus apvienos un rezultātus iesniegs auditoru kompānija BDO Invest Rīga.

Galvenā balva - labdarībai

Koru Kari 2 uzvarētāji tiks pie galvenās balvas 15 000 eiro no DnB Nord bankas un to veltīs pilsētai, kuru pārstāvēs uzvarētāju koris. Balvā iegūtos līdzekļus koris novirzīs konkrētam mērķim, kas pilsētai un tās iedzīvotājiem ir būtisks, un to kori atklās kādā no nākamajām pārraidēm.

Iegaumējiet www.tv3.lv/korukari  

Šova Koru Kari 2 laikā vērts iegaumēt portālu www.tv3.lv/korukari, jo tieši tur un tikai tur ir aplūkojama informācija, kāda citviet nav pieejama. Portālā, uzlabotā un kvalitatīvākā video pārlūkā www.tv3.lv/video var sekot šova tiešraidēm un atkārtojumiem, pieejamas šovā dzirdētās dziesmas, var iepazīties ar katra kora dalībnieku profiliem. Vēl šajā portālā iespējams iesaistīties diskusiju forumos, aplūkot katras svētdienas šova foto galerijas, uzzināt jaunāko un aktuālāko informāciju katra kora īpašajā blogā, kā arī izmēģināt veiksmi konkursos. Tātad, jāatceras vien www.tv3.lv/korukari un būsiet lietas kursā par visu, kas saistās ar krāšņo TV3 šovu!

Sekojiet Koru Kari 2 jau 27.septembrī 20:40 TV3!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV