Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Koristus vada īsta cīņa.. un dabas stihijas

Marta Zandersone, 17.09.2009. 12:35

Lai arī 20.septembrī šova Koru kari 2 vietā TV3 skatītāji sekos Eiropas čempionātam basketbolā vīriešiem un cīņai par Zelta medaļu, tomēr tas neliedz astoņiem radošiem un raibiem koriem gatavoties īstajai cīņai. Jo jau 27.septembrī kāds no koriem būs spiests atstāt TV3 šovu – sīvā sāncensība tuvojas! Un ir vēl kāda ziņa - sākot ar 27.septembri Koru Kari 2 TV3 skatītājus sasniegs jau 20:00! Šāds lēmums pieņemts, uzklausot atkārtotus TV3 skatītāju lūgumus, sākt šovu Koru Kari 2 ātrāk, lai tas beigtos nedaudz agrāk. Nenokavējiet Koru Kari 2 cīņas sākšanos jau 27.septembrī 20:00 TV3!
Koristus vada īsta cīņa.. un dabas stihijas

Jau nākamās svētdienas vakarā Koru Kari 2 skatītājiem būs iespēja uzzināt, kāda mērķa labā dziedātāji cenšas un par ko savā pilsētā jo īpaši piedomā. Tiks atklāti stāsti par cerībām un vēlmēm darīt dzīvi gaišāku un sniegt palīdzīgu roku brīžos, kad tas visvairāk nepieciešams. Un kas vēl īpašs - 27.septembra vakarā visus astoņus korus vadīs īpaša tematika – dažādas dabas stihijas. Kori izlozes kārtā ieguvuši krāsai atbilstošas stihijas, ko ar sarūpētiem priekšnesumiem šova laikā arī atklās skatītājiem. TV3 studijā redzēsiet Mēness, Vēja, Ziedu, Upes, Zemes, Saules, Meža un Uguns kori.

Rīgas koris āzē viens otru

Jolantas Gulbes vadītā Rīgas kora dalībnieku starpā radies kāds neparasts rituāls – izjokot un izāzēt vienam otru. Piemēram, paši zvana saviem kora biedriem un aicina uz neesošām intervijām un sižetu filmēšanām. Kora dalībniece Dace Upīte patiešām tika intervēta, bet joks beidzās nelāgi - jaunā sieviete apvainojās. Jaunieši mēģinājuši izāzēt arī Jolantu Gulbi, aicinot viņu uz TV3 raidījuma Bez Tabu pārraidi, tomēr J.Gulbe savus koristus ātri vien atkodusi. Jāatzīst, ka pēc laika kora vadītājam Ainaram Rubiķim nācās sasaukt kora sanāksmi, lai visus pārpratumus likvidētu un jokošanās vēlmi ierobežotu.

Jēkabpiliešiem talkā nāks alpīnisti

Ar īpašu priekšnesumu nākamajā svētdienā solās pārsteigt Jēkabpils koris Aigara Grāvera vadībā. Tiekot gatavots krāšņs un pārgalvīgs priekšnesums, kura realizācijai talkā nākšot pat Alpīnistu organizācijas pārstāvji. Šis koris stāstīs par kuģi, uz kura cauru diennakti tiekot spēlētas azartspēles, kur vienā mirklī varot iegūt daudz, bet vēl vairāk iespējams zaudēt...

Mieru, tikai mieru

Līdz šim Žorža Siksnas Jelgavas koris izcēlies ar atraktīvu, spēcīgu un dinamisku horeogrāfiju. Tādēļ šoreiz gaidāmas pārmaiņas un Tirkīza kora priekšnesums solās būs krietni mierīgāks.

Īpašie viesi - nu, ļoti īpaši

Nākamajā šova reizē īpašo viesu statusā būs pazīstamais komponists Boris Rezņiks un viņa favorīte, viena no leģendārās grupas Eolika dalībniecēm, kā arī pirmā Koru Kari 2.vietas ieguvēja  - dziedātāja Olga Rajecka. Kopā ar 128 Koru Kari 2 dalībniekiem viņi izpildīs kādu tautā iemīļotu un populāru dziesmu – tas jau nākamajā svētdienā. Zināms, ka kādā no šova reizēm uz skatuves kāps tautā tik iemīļotais Juris Kulakovs, Valts Pūce, vokālās grupas Cosmoss puiši un daudzi citi!

Žūrijas godā svētdienās kā allaž redzēsiet Intu Teterovski, bet divi žūrijas pārstāvji ik reizes mainīsies. Plānots, ka šova Koru Kari 2 studijā viesosies diriģents Ivars Cinkuss, dziedātājs Igo, TV3 raidījumu vadītāja un Star FM raidījuma Zoopasta vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare, seriāla UgunsGrēks aktrises Dita Lūriņa un Marija Bērziņa, operas solists Sergejs Jēgers, radio Star FM dīdžejs Jānis Romanovskis, kā arī citi Latvijā zināmi un iemīļoti cilvēki.

www.tv3.lv/korukari popularitāte aug griezdamās

Ik pirmdienas rītu www.tv3.lv/korukari tiek publicēti svētdienas šova atkārtojumi, no tiešraidēm ierakstītās koru dziesmas un aplūkošanai pieejamas foto galerijas. Lai iepazītos ar plaši pieejamo informāciju, portālu pirmajā nedēļas dienā apmeklē apmēram 15 000 cilvēku. Vislielāko interesi ieguvusi foto galeriju sadaļa, kurā iespējams ielūkoties šova aizkulisēs. Popularitātes ziņā nākamā sadaļa ir dziesmu atskaņotājs – tajā var noklausīties visu koru izpildītās dziesmas.

Šobrīd portāla apmeklētāji lielāko interesi izrāda par Valmieras dzelteno kori un Rīgas sarkano kori. Foruma sadaļā visvairāk tiek apspriests Preiļu rozā koris, uz kura pleciem gulstas īpaša atbildība – tas ir vienīgais koris no Latgales un vietā atgādināt, ka tieši šis novads plūca uzvaras laurus pērnā gada šovā Koru Kari.

TV3 interneta portālu www.tv3.lv/korukari iepriekšējā nedēļā apmeklējuši vairāk kā 70 000 cilvēku no visas Latvijas un pasaules. Svētdienu tiešraides un šova atkārtojumus Web-TV noskatās vairāki tūkstoši Latvijas iedzīvotāju un ārzemēs dzīvojošie latvieši. Kopumā šova Koru Kari 2 tiešraidēm TV3 portālā ik svētdienu seko aptuveni 6 000 - 7 000 interneta lietotāju.

Ieklausoties skatītājos

Un vēl kāda laba ziņa – sākot ar 27.septembri Koru Kari 2 TV3 skatītājus sasniegs jau 20:00! Šāds lēmums pieņemts, uzklausot atkārtotus TV3 skatītāju lūgumus, sākt šovu Koru Kari 2 ātrāk, lai tas beigtos nedaudz agrāk. Līdz ar šīm izmaiņām mainīts arī izmeklējošās žurnālistikas žanra raidījuma Nekā Personīga sākšanās laiks – turpmāk tas TV3 skatītājiem būs redzams jau 19:00!


Īstā Koru Kari 2 cīņa sāksies jau 27.septembrī 20:00 TV3!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV